nakolko ma vela informacii o novinkach, zhrniem to do temy - vsetky tajne sluzby funguju, ale nie vsetko sa da vyklopit takze popiseme aby nas za to nedo-li
TOP SECRET INFO - kt tiez viete , prispejte
NIKON - ten chysta s nastupcom D3s doslova prevrat, uz sa dva krat prerabal a hlavne vymozenosti:
1. Novy rgb senzor s udajne asi 4kb - to budemat za nasledok totalne genialne WB, neprekonatelne!
2. Novy AF - prevrat, ale podrobnosti nepoviem, nechajte sa prekvapit dokonale
3. Cip - 18 MPx, ISO zostava ale standartne dostupna citlivost az 25600, tiez super vec
Spolu s D4 budu predstavene este 2 objektivy - novy af-s 24-70/G VR a ta ocakavana 70-200/4 - treba este chvilu pockat a , nepoviem kedy ale k Jeziskovi sa dozviete
SIGMA - udajne v novej Sigme (fotak SD1) je cip od Sony, Faveon od nich Sony uz prekupilo pred rokom a Sigma ma nejake vymozenosti. Sony vyhlasilo, ze konci s FF snimacmi - ALE POZOR! TO je len ticho pred burkou! Canon a Nikon to budu mat tazke, Sony da na trh velmi zaujmavu techniku, Sigma SD1 je prvy priklad!
Ja som myslel flejmy (flamewar), Jake asi fámy. A aj tak to skonci na fláme. Ale hlavne, ze je pohoda a offtopic ... ;-). Dufam, ze jednotlive znacky ukazu uz fakt aj nejake poriadne supy.
FullFrame by som uz nevymenil za APS-C, ani ak by APS-C bez problemov zvladalo ISO 256000. Praca s hlbkou ostrosti na FF so svetelnymi pevnymi objektivmi je na FF ovela lepsia.
je to pekne ze NIKON napreduje ale chcelo by to aby aj Canon zabral..... ja pevne verim, dufam a cakam na 3D-cko :) FF s dobrym ostrenim a vysokaaaaanskym ISO :D alebo to bude 5D mark III ?
SIGMA - udajne v novej Sigme (fotak SD1) je cip od Sony, Faveon od nich Sony uz prekupilo pred rokom a Sigma ma nejake vymozenosti. Sony vyhlasilo, ze konci s FF snimacmi - ALE POZOR! TO je len ticho pred burkou! Canon a Nikon to budu mat tazke, Sony da na trh velmi zaujmavu techniku, Sigma SD1 je prvy priklad!
keby Sigma predala Foveon, tak by sa o tom uz vedelo ... cely rok take nieco neutaja. Takisto by Sony prisli s Foevon fotakom a nie s tymi kravinami s pevnym zrkadlom ...
Šetriť môžeš začať hneď. Čo ti bráni? Veď ten zástupca skôr či neskôr bude, tak budeš mať skôr našetrené.
dik :) . ale nejde len o setrenie . kedze z D300 som poskuloval uz po FF D700 je to aj o sklach . Ak by nastupca D300 priniesol vyrazne vylepsenia a prechod , prechod na FF by este pockal :)
JakeRumors
1. Novy rgb senzor s udajne asi 4kb - to budemat za nasledok totalne genialne WB, neprekonatelne!
2. Novy AF - prevrat, ale podrobnosti nepoviem, nechajte sa prekvapit dokonale
3. Cip - 18 MPx, ISO zostava ale standartne dostupna citlivost az 25600, tiez super vec
Spolu s D4 budu predstavene este 2 objektivy - novy af-s 24-70/G VR a ta ocakavana 70-200/4 - treba este chvilu pockat a , nepoviem kedy ale k Jeziskovi sa dozviete
Heh, prst hore Jake!
Aspon je tu veselo a o com citat. Hentie flamy ma uz nebavia ...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa