nakolko ma vela informacii o novinkach, zhrniem to do temy - vsetky tajne sluzby funguju, ale nie vsetko sa da vyklopit takze popiseme aby nas za to nedo-li
TOP SECRET INFO - kt tiez viete , prispejte
Stena ma zaujala velmi, no myslim, ze film bude este chvilu zivsi.
Rad precitam novinky, ale mam pocit, ze tym bazarom sa posuniem viac ako honom na iso.
K Tvojej poznamke? Neviem co povedat.
kamos mi volal z New Yorku, ze jeden velky portal oslovuje svojich TOP zakaznikov kolko ma rezervovat novych D4 - chysta sa cosi! tento rok to uz asi nebude ale hned zaciatkom buduceho to priiide! Nikon D4 sa vznasa pred uvedenim na trh a D800 sa zacina vyrabat. Inac ti manici z USA vacsinou vzdy poskytnu dobru informaciu.
P.S. Na temu politickej sceny sme vraj na tom riadne f prdeli. Tam prognoza: Nulova perspektiva s minulou, sucastnou i buducou vladou.
kamos mi volal z New Yorku, ze jeden velky portal oslovuje svojich TOP zakaznikov kolko ma rezervovat novych D4 - chysta sa cosi! tento rok to uz asi nebude ale hned zaciatkom buduceho to priiide! Nikon D4 sa vznasa pred uvedenim na trh a D800 sa zacina vyrabat. Inac ti manici z USA vacsinou vzdy poskytnu dobru informaciu.
P.S. Na temu politickej sceny sme vraj na tom riadne f prdeli. Tam prognoza: Nulova perspektiva s minulou, sucastnou i buducou vladou.
Japonci prekvapili vcelku prijemne, takze novy profesionalny Nikon bude ale bude sa volat D5 a je natrieskany mnozstvom spickovych funkcii , ktore zatial v profi fotoaparatoch neboli. Rozlisenie zostava na prijatelnej urovni 18 Mpx ale ten zvysok okolo je zaujmavy. Zostava co? : uz len objednat.
Japonci prekvapili vcelku prijemne, takze novy profesionalny Nikon bude ale bude sa volat D5 a je natrieskany mnozstvom spickovych funkcii , ktore zatial v profi fotoaparatoch neboli. Rozlisenie zostava na prijatelnej urovni 18 Mpx ale ten zvysok okolo je zaujmavy. Zostava co? : uz len objednat.
... a uz su tu aj prve fotky tohto noveho zazraku!!!
JakeRumors
plus novy nikor 70-200/4 !to bude vcelku super
... a neprezradzaj to co vieme len my dvaja + LenOn a ja ...
Rad precitam novinky, ale mam pocit, ze tym bazarom sa posuniem viac ako honom na iso.
K Tvojej poznamke? Neviem co povedat.
Bazar je OK, takisto aj tie smeti v Egypte musi niekto triedit.
Aspon, ze Nikon nesklame. Pomaly, ale isto!
Aspon, ze Nikon nesklame. Pomaly, ale isto!
uz len objednat.
uz len objednat.
kids friendly
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie