Prosím nemáte niekto skúsenosti s update softwerom u canon 40D a akými krokmi by som mal postupovať poprípade kde sa dá priamo novší software stiahnuť? Lebo ja tam momentálne mám 1.1.1.
Ešte sa chcem informovať či niekto nevie ako by som si mohol stiahnuť do zrkadlovky slovenský, alebo český jazyk, nakoľko som foták kupoval v zahraničí a nie je tam táto možnosť. Nieže by mi to robilo problémy, ale bude to pre mňa rýchlejšie v hladaní konkrétnej veci.
Za každú čo i len maličkú radu ako postupovať vopred ďakujem.
pokial viem 1.1.1 je momentalne (a asi uz aj navzdy) najnovsia verzia. pre 40D slovenske menu neexistuje. teda original od Canonu. mozno niekto si spravil sukromnu verziu ale pochybujem :D
Tiež sa pýtam, či je niekde k dispozícii na stiahnutie český jazyk, lebo som videl, že české menu existuje, ale ja ho neviem nikde nájsť. Za každú radu veľmi ďakujem.
Zdravím mám Canon EOS 40D s verziou firmwaru 1.0.5 a rád by som si nahral stiahnutú verziu 1.1.1 ale nejako stále nerozumiem návodu. Viem, znie to smiešne no nerád by som si pokazil svoj foták. Mohol by mi niekto prosím poradiť ako to mám spraviť ? Dakujem pekne
navod mate na nete...
vyformatujes kartu, nahras tam subor, kt stiahnes, das do fotaku a potom v menu najdes update firmware...
o tom, ze by robili v CZ/SK jazyku som nikdy nepocul...vsak tych 50 slov po anglicky nie je tazke sa naucit
Pri zapinani netreba stlačiť nejake tlačidlo? Mal by sa aktivovat program na update fw. Je to jednoduche.
skúšal si niekedy update firmware na Canone? lebo ten žiadne takéto tlačidlo nemá, robí sa to v Menu, takže i keď nechtiac no predsa zavádzaš možných samoapdejtovačov :o)
skúšal si niekedy update firmware na Canone? lebo ten žiadne takéto tlačidlo nemá, robí sa to v Menu, takže i keď nechtiac no predsa zavádzaš možných samoapdejtovačov :o)
Maly rozdiel, napokon do menu sa vstupuje opäť cez tlačidlo. Čo by robili, keby to mali flashovat ako kedysi MB v DOSe?
Maly rozdiel, napokon do menu sa vstupuje opäť cez tlačidlo. Čo by robili, keby to mali flashovat ako kedysi MB v DOSe?
áno, ale písal si, či pri zapínaní nie je treba stlačiť nejaké tlačidlo, mal by sa aktivovať program na update fw - odpoveď nie...tlačidlo Menu sa stláča až po zapnutí a nespustí sa žiaden program ale je to normálna ponuka menu, kde je jedna položka firmware...
neviem, čo by robili a ani ma to nejak netrápi, keďže je to odveci záležitosť...
Cela tema je od veci. Je to to detail. Urobit update fw.
nie vsetci vedia tak dobre anglicky aby to zvladli, resp radsej sa opytaju, ci tomu dobre rozumeju.....
vacsinou sa fora pouzivaju, na opytanie sa nejasnych veci. Pokial forum na ephote ma iny vyznam, budem rad ak mi ho vysvetlis
update software canon 40D
vyformatujes kartu, nahras tam subor, kt stiahnes, das do fotaku a potom v menu najdes update firmware...
o tom, ze by robili v CZ/SK jazyku som nikdy nepocul...vsak tych 50 slov po anglicky nie je tazke sa naucit
neviem, čo by robili a ani ma to nejak netrápi, keďže je to odveci záležitosť...
vacsinou sa fora pouzivaju, na opytanie sa nejasnych veci. Pokial forum na ephote ma iny vyznam, budem rad ak mi ho vysvetlis
Jedine zlyhanie hrozí, ze nebudu baterky mať šťavu.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa