Prosím nemáte niekto skúsenosti s update softwerom u canon 40D a akými krokmi by som mal postupovať poprípade kde sa dá priamo novší software stiahnuť? Lebo ja tam momentálne mám 1.1.1.
Ešte sa chcem informovať či niekto nevie ako by som si mohol stiahnuť do zrkadlovky slovenský, alebo český jazyk, nakoľko som foták kupoval v zahraničí a nie je tam táto možnosť. Nieže by mi to robilo problémy, ale bude to pre mňa rýchlejšie v hladaní konkrétnej veci.
Za každú čo i len maličkú radu ako postupovať vopred ďakujem.
Tak načo sa to stale rozobera ako o nebezpečnej operacii? Tiež nechapem.
lebo nie každý si na to trúfa...tak ako nie každý si trúfa na čistenie snímača...
len u teba sa mi stráca akosi pointa, keď spomínaš najskôr akési tlačidlo a program na update firmware, ktorý sa ním spustí, neskôr akési úvahy na flashovanie matičnej dosky v DOS-e, potom flashovanie iného softu do foťáku, ako tam patrí a obdarovanie dotyčného bonboniérou a pomedzi to spomenieš, že celá téma je od veci...výsledok - nie téma ale tvoje príspevky v nej...
z časti 7.10.2010 20:05 na margo tvojho zavádzajúceho tvrdenia, podrobne mu to vysvetlil predo mnou upir 3.10.2010 16:12...nič viac, nič menej...
fakt nevidím dôvod nejak míňať energiu na takéto vysvetľovačky, lebo povedať normálne - napísal som somarinu, zbytočne riešiť, vie málokto, čiže to ani od teba nečakám...preto nevidím zmysel pokračovať v ďalšej konverzácií..pekný deň
update software canon 40D
len u teba sa mi stráca akosi pointa, keď spomínaš najskôr akési tlačidlo a program na update firmware, ktorý sa ním spustí, neskôr akési úvahy na flashovanie matičnej dosky v DOS-e, potom flashovanie iného softu do foťáku, ako tam patrí a obdarovanie dotyčného bonboniérou a pomedzi to spomenieš, že celá téma je od veci...výsledok - nie téma ale tvoje príspevky v nej...
ps: táto téma má zatiaľ len jednu stranu ;o)
fakt nevidím dôvod nejak míňať energiu na takéto vysvetľovačky, lebo povedať normálne - napísal som somarinu, zbytočne riešiť, vie málokto, čiže to ani od teba nečakám...preto nevidím zmysel pokračovať v ďalšej konverzácií..pekný deň
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa