Dobry den, nedavno som mal v oprave Nikon D3000 ze vraj nejaky problem s elektonikou. Od tej doby mam foto take rozmazane. V com by mohla byt chyba? Na obrazku to vidiet.Dakujem
Rozlisenie 3098x2074
Obrazok tu: http://2i.cz/3ba70d27f4
Najprv skontroluj, či nemáš na objektíve (prepínač na boku) alebo na tele (v menu FOCUS MODE) prepnuté ostrenie na manuál :-)) Skontroluješ to najrýchlejšie tak, že zacieliš na niečo blízke, stlačíš spúšť do polovice, potom na niečo vzdialenejšie, stlačíš spúšť do polovice a musíš vidieť a počuť, že objektív preostruje) Ak preostruje, daj to na statív, zaostri pomocou AF singl ostrenie na niečo výrazné na najväčšej clone a cvakni. Urob to tak dva tri krát a ak to bude všetko neostré, tak reklamuj.
Najprv skontroluj, či nemáš na objektíve (prepínač na boku) alebo na tele (v menu FOCUS MODE) prepnuté ostrenie na manuál :-)) Skontroluješ to najrýchlejšie tak, že zacieliš na niečo blízke, stlačíš spúšť do polovice, potom na niečo vzdialenejšie, stlačíš spúšť do polovice a musíš vidieť a počuť, že objektív preostruje) Ak preostruje, daj to na statív, zaostri pomocou AF singl ostrenie na niečo výrazné na najväčšej clone a cvakni. Urob to tak dva tri krát a ak to bude všetko neostré, tak reklamuj.
V podstate som chcel poradiť to isté...:)))) odskúšať s jedným , najlepšie stredovým ostriacim bodom a potom servis so srdečným pozdravom v písomnej prílohe....:)))
Ale aj tak tomu nerozumiem. Oni v servise po zasahu fotak neotestuju?
Asi nie...mne poslali zo servisu objektív s popisom bez závad , bez toho aby ho otvorili....som elektrotechnik ,(elektronika + riadiace systémy) , a čo to viem aj objektívoch , takže závadu som podrobne popísal aj s určením pravdepodobnej závady....dali na tester , urobili referenčnú jazdu a poslali späť....Vitaj na Slovensku....
Asi nie...mne poslali zo servisu objektív s popisom bez závad , bez toho aby ho otvorili....som elektrotechnik ,(elektronika + riadiace systémy) , a čo to viem aj objektívoch , takže závadu som podrobne popísal aj s určením pravdepodobnej závady....dali na tester , urobili referenčnú jazdu a poslali späť....Vitaj na Slovensku....
nieco podobne sa stalo aj mne. k druhej reklamacii som uz radsej pripojil aj A4 s popisom a CD s prikladmi problemovych fotiek. reklamaciu uznali, pristroj sa vsak vratil s pretrvavajucim problemom, povedal by som, ze ho ani nevybrali z krabice, A4 aj CD sa mi vratilo spät. obratom som ho poslal znovu na reklamaciu (tretiu), odtial sa mi uz vratila reklamaciu neuznana, no pristroj odvtedy funguje bez problemov.. hm.
Rozmazane foto D3000
Máš tam jeden ostriaci bod , alebo viac???
Kam si ostril na tom obrázku...???
Daj to reklamovať. Ak to také pred tým nebolo, tak ti tam niečo riadne dovrzali.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa