Zdravim potrebujem poradiť... Chcem si zakupiť fotoaparat resp. telo Canon EOS-1D mark IV a potrebujem poradit s vyberom objektivu za rozumnu cenu. Moc sa v tom nevyznam preto Vas ziadam o pomoc. Objektív by som bral nieco s tych lacnejsích max do 200 eur. moze byt aj pouzivany nejaqy ak mate na predaj. Hlavne aby to robilo schopne snimky. Dakujem za rady
Aby hneď druhá odpoveď na tvoju tému nebola príliš nepríjemná, tak ti odpoviem takto: Zober si z ceny fotoaparátu dve tretiny, za ne si kúp foťák a za zvyšné peniaze objektív.
sorry som si to pomylil som myslel ze to je cena 230 € a kurnajs fakt sorry ... ale aj tak nieco schopne na fotenie co by ste poradili ..s cenou nieco s kompaktov diki a este raz sorry =)
sorry som si to pomylil som myslel ze to je cena 230 € a kurnajs fakt sorry ... ale aj tak nieco schopne na fotenie co by ste poradili ..s cenou nieco s kompaktov diki a este raz sorry =)
tak este raz napis co to vlastne chces kupit a co potrebujes, myslim ze si nas dost dobre poplietol...
tak este raz napis co to vlastne chces kupit a co potrebujes, myslim ze si nas dost dobre poplietol...
k tomu co som prve napisal tak to som sa pomylil v cene ja viem som riadny magor ale omyli sa stavaju .... takze tamto nechajme tak .. potrebujem poradit s nejakym dobrym kompaktom do 300€ kedze zrkadlovku za tolko nekupim .
k tomu co som prve napisal tak to som sa pomylil v cene ja viem som riadny magor ale omyli sa stavaju .... takze tamto nechajme tak .. potrebujem poradit s nejakym dobrym kompaktom do 300€ kedze zrkadlovku za tolko nekupim .
najdi si ineho dilera. tento matros nebude uplne v poriadku
Canon EOS-1D mark IV vyber objektivu
ps : vescina ludi si roky rozsiruje vybavu objektivov a nakoniec si kupi telo. ty nato ides od konca. nemam slov
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa