Zdravim potrebujem poradiť... Chcem si zakupiť fotoaparat resp. telo Canon EOS-1D mark IV a potrebujem poradit s vyberom objektivu za rozumnu cenu. Moc sa v tom nevyznam preto Vas ziadam o pomoc. Objektív by som bral nieco s tych lacnejsích max do 200 eur. moze byt aj pouzivany nejaqy ak mate na predaj. Hlavne aby to robilo schopne snimky. Dakujem za rady
No to aj ja som zvedavy, ale asi nic dobre. Whiskey dosla, tak nie je inspiracia.
Pozeram, ze tu bol nejaky sukromny workshop:)) Som zvedavy na vysledky, dufam, ze zavesis nieco. Ak by si potreboval inspiraciu v podobe whiskey, daj vediet, mam jej plny bar:), len pozor, po skonzumovani väcsieho mnozstva nemusia vsetci pochopit zamer autora:DD
Pozeram, ze tu bol nejaky sukromny workshop:)) Som zvedavy na vysledky, dufam, ze zavesis nieco. Ak by si potreboval inspiraciu v podobe whiskey, daj vediet, mam jej plny bar:), len pozor, po skonzumovani väcsieho mnozstva nemusia vsetci pochopit zamer autora:DD
to už som si na chate overil, ale nejako si to nepamätám. takže lepšie, že mi to pripomínaš. :-)
Canon EOS-1D mark IV vyber objektivu
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa