Fórum » O TECHNIKE

Canon EOS-1D mark IV vyber objektivu

Mato0212
Mato0212 2010-10-03 17:34:51+02
Zdravim potrebujem poradiť... Chcem si zakupiť fotoaparat resp. telo Canon EOS-1D mark IV a potrebujem poradit s vyberom objektivu za rozumnu cenu. Moc sa v tom nevyznam preto Vas ziadam o pomoc. Objektív by som bral nieco s tych lacnejsích max do 200 eur. moze byt aj pouzivany nejaqy ak mate na predaj. Hlavne aby to robilo schopne snimky. Dakujem za rady

zdenoxl
2010-10-03 20:02:50+02
príspevok od: Martin Brojo
No to aj ja som zvedavy, ale asi nic dobre. Whiskey dosla, tak nie je inspiracia.
Pozeram, ze tu bol nejaky sukromny workshop:)) Som zvedavy na vysledky, dufam, ze zavesis nieco. Ak by si potreboval inspiraciu v podobe whiskey, daj vediet, mam jej plny bar:), len pozor, po skonzumovani väcsieho mnozstva nemusia vsetci pochopit zamer autora:DD

Martin Brojo
ocenenie redakciou 2010-10-03 21:18:41+02
príspevok od: zdenoxl
Pozeram, ze tu bol nejaky sukromny workshop:)) Som zvedavy na vysledky, dufam, ze zavesis nieco. Ak by si potreboval inspiraciu v podobe whiskey, daj vediet, mam jej plny bar:), len pozor, po skonzumovani väcsieho mnozstva nemusia vsetci pochopit zamer autora:DD
to už som si na chate overil, ale nejako si to nepamätám. takže lepšie, že mi to pripomínaš. :-)

maTTo_corp
2010-10-03 22:35:33+02
príspevok od: Marcel Rebro
najdi si ineho dilera. tento matros nebude uplne v poriadku
skôr mám pocit, že ten matroš bude prvotriedny ;)

MartinH
2010-10-03 22:48:57+02
príspevok od: Marcel Rebro
najdi si ineho dilera. tento matros nebude uplne v poriadku
ty mas prehlad este aj v matrosoch a dileroch ? :D

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()