zdravim mam taky problem s telom ze na zadnej stene mi nefunguju tlacitka tak ako by mali v rezime ked fotim tak nastavenia WB ISO QUAL. ide vsetko v pohode aj po odfoteni sa mi snimka ukaze na displayi da sa aj priblizit aj oddialit ale akonahle by som ju chcel vymazat alebo sa dostat do prezerania fotiek a do menu tak mi fotak zacne hned zaostrovat.
Tak tu jednoznačne navštíviť servis....riadiace jednotka (procesor fotoaparáta) , má problém za určitej podmienky s priraďovaním funkcie...
Pravdepodobne pomôže prehratie programu pre RJ....nemuselo by to byť drahé , aj keď , nikdy nevieš....u nás...že...radšej sa informuj vopred....
Ako napísal javelin - tu Ti veľmi neporadíme, doma na kolene to neopravíš. Bude to chyba riadiacej jednotky. Jediné, čo by si ešte mohol skúsiť je update firmwaru. Mohlo by to pomôcť - najvyššia verzia, čo som našiel je 1.11 - http://nikoneurope-en.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/25869 . Ak nepomôže ----> servis
problem s nikonon D80
Pravdepodobne pomôže prehratie programu pre RJ....nemuselo by to byť drahé , aj keď , nikdy nevieš....u nás...že...radšej sa informuj vopred....
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa