Mam jednoduchu gulovu hlavu, ktoru som kupil v kite so stativom. Moznoze by to chcelo aj nejaky upgrade. Vedeli by ste poradit nejaku panoramaticku hlavu.
Skutocne biedne informacie aby sme ti poradili. Nepises, aky mas stativ, co chces nan dat, ci preferujes trojcestnu alebo gulovu hlavu? Chces hlavu s panoramatickou funkciou, alebo pravu specializovanu panoramaticku hlavu?
Skutocne biedne informacie aby sme ti poradili. Nepises, aky mas stativ, co chces nan dat, ci preferujes trojcestnu alebo gulovu hlavu? Chces hlavu s panoramatickou funkciou, alebo pravu specializovanu panoramaticku hlavu?
Mam stativ Manfrotto 055XPROB, urcite by som radsej trojcestnu alebo pakovu, gulovu mam teraz a myslim ze nemam tak jemne nastavenie ako by som chcel, a co sa tyka tej specializovanosti no to si necham poradit asi. Hlavne co sa tyka dalsej vyuzitelnosti.
Dakujem za pripomienku
tu je varianta , ale len na horizontalne foto,. Pokial mate zaujem aj o vertikalne, da sa to kombinovat s nejakym "L"-kom podomacky vyrobenym . Myslim, ze ak si chce niekto vyskusat pano fotky a premysla nad tym trosku vedeckejsie nez len otacat fotoaparat v ruke ( t. j. je mu znama problematika paralaxy a nodal pointu) , nie je to zla volba.
ja mam od nich toto: http://www.dealextreme.com/p/super-mag-slider-camera-precision-rail-9430
ked som to kupoval , tak vyrobok, na ktory som tu dal odkaz este v ponuke nebol (myslim tu jednu kolajnicku), ale nebal by som sa to kupit. Platba samozrejme cez paypal... z daneho obchodu kupujem uz dva roky... bez problemov. Makro sanky ktore mam , pouzivam na panoramu s objektivom canon 24-77, ( aj v interieri ) a vyosenie voci ose otacania je postacujuce, dokonca s rezervou cca 5cm. neskusal som to na sirsom ohnisku nez je 24mm. ak to niekto chces skusit, som napomocny. U mna k predvedeniu (dovod na pivko? )
aj ma niekto zaujem, moze si prist pozriet moju zostavu.
Ps: Tento odkaz je pre tych, ktory hladaju alternativu s ohladom na prievan v penazenke a zaroven nepotrebuju profi vybavenie. Posielam do prdele vsetkyh mudrlantov, ktorí uz teraz presne vedia aka je to blbost, a ze sa to neoplati atd atd atd. Tí nech su kupia panohlavu od manfrotta, alebo ninja 5-ku.
Panoramaticka hlava
Dakujem za pripomienku
http://www.dealextreme.com/p/fotomate-lp-02-200mm-movable-2-way-macro-focusing-rail-slider-black-111531
ja mam od nich toto:
http://www.dealextreme.com/p/super-mag-slider-camera-precision-rail-9430
ked som to kupoval , tak vyrobok, na ktory som tu dal odkaz este v ponuke nebol (myslim tu jednu kolajnicku), ale nebal by som sa to kupit. Platba samozrejme cez paypal... z daneho obchodu kupujem uz dva roky... bez problemov. Makro sanky ktore mam , pouzivam na panoramu s objektivom canon 24-77, ( aj v interieri ) a vyosenie voci ose otacania je postacujuce, dokonca s rezervou cca 5cm. neskusal som to na sirsom ohnisku nez je 24mm. ak to niekto chces skusit, som napomocny. U mna k predvedeniu (dovod na pivko? )
aj ma niekto zaujem, moze si prist pozriet moju zostavu.
Ps: Tento odkaz je pre tych, ktory hladaju alternativu s ohladom na prievan v penazenke a zaroven nepotrebuju profi vybavenie.
Posielam do prdele vsetkyh mudrlantov, ktorí uz teraz presne vedia aka je to blbost, a ze sa to neoplati atd atd atd. Tí nech su kupia panohlavu od manfrotta, alebo ninja 5-ku.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa