zdravim, pred casom som videl jedno video kde folila jedna fotografka akt v exterieri a mala na objektive nasadeny tak dost "obrovsky" blesk (nieco ako miska) neviem mi povedat kde sa docitam o tomto blesku viac, kde sa da kupit, a ako sa vlastne vola ? dikes
no aby sme sa rozumely presne co myslim (aj ked su tu ludia co presne pochopili co som myslel) tak som pohladal to video a tu je http://www.youtube.com/watch?v=KufmRQHzpDo
no aby sme sa rozumely presne co myslim (aj ked su tu ludia co presne pochopili co som myslel) tak som pohladal to video a tu je http://www.youtube.com/watch?v=KufmRQHzpDo
Vyzera to na ten hensel a na videu je krasne vidiet generator prepojeny kablom.
ja som videl na nete typka co si to spravil jednoducho kupil nejaku neonku ktora sa dala ohybat. dal tam dve a obalil to alobalom klasicky supol do zasuvky .. robi to zaujimave fotky keby som vedel zohnat tu ohybnu neonku skusil by som to aj ja ...
hej julia tym foti. Len ma zaujimalo to odpalovanie lebo na videu je vidno ze ma nejaky odpalovac zasunuty v sankach pre blesk a nevidim tam ziadny kabel...
ja som videl na nete typka co si to spravil jednoducho kupil nejaku neonku ktora sa dala ohybat. dal tam dve a obalil to alobalom klasicky supol do zasuvky .. robi to zaujimave fotky keby som vedel zohnat tu ohybnu neonku skusil by som to aj ja ...
keby si náhodov na takú trubicu natrafil, daj mi vedieť, alebo tu na fóre určite sa mnohý potešia
ono sa to da kupit ale treba niekoho kto ma pristup npr do velkoskladu lebo ja ked idem do obchodu so svetlami nechapu co od nich chcem poriadne ...
a čo toto:´ http://cgi.ebay.de/walimex-Ringleuchte-65W-/110559195858?pt=DE_Elektronik_Computer_Foto_Camcorder_Foto_Camcorderzubeh%C3%B6r_PM&hash=item19bdd772d2 ? niečo by to mohlo nahradiť, možno to ale nie je ideálne.
pozeram pozeram, a vidim to na nejaky klasicky systemovy blesk..
-ked uz nieco na stojan tak nech sa to da hodit aj priamo na telo a pouzit v exteriery
-tu ma napada CANON speedlite 430 exII (220)
............. METZ 48 AF-1 (195)
............. SIGMA EF 530 DG (150)
-no neviem ktory...
- laka ma canon 43 smerne cislo by mohlo stacit ale zaroven je z tej trojice najdrahsi (a niekde som cital a neviem to presne ale nieco v tom zneni ze pri novsich modeloch fotoaparatoch ako je aj moja C 50d nechce dobre spolupracovat pri ostreni- o ostatnych modeloch, ktore som tu vypisal som nic take nenasiel)
-co sa tyka sigmi nanej sa mi paci ze ma navyssi vykon a zaroven jalepsiu cenu :)
-metz som tu zaradil preto ze je to ´vraj´ najlepisa varianta nejakeho znackoveho (oproti sigma ktora nemusi spolupracovat s fotakom vzdy najlepsie)
-takze ked mi niekto kto ma skusenost poradi, pripadne da nejaky iny model, budem rad
pozeram pozeram, a vidim to na nejaky klasicky systemovy blesk..
-ked uz nieco na stojan tak nech sa to da hodit aj priamo na telo a pouzit v exteriery
-no neviem ktory...
- laka ma canon 43 smerne cislo by mohlo stacit ale zaroven je z tej trojice najdrahsi (a niekde som cital a neviem to presne ale nieco v tom zneni ze pri novsich modeloch fotoaparatoch ako je aj moja C 50d nechce dobre spolupracovat pri ostreni- o ostatnych modeloch, ktore som tu vypisal som nic take nenasiel)
-co sa tyka sigmi nanej sa mi paci ze ma navyssi vykon a zaroven jalepsiu cenu :)
-metz som tu zaradil preto ze je to ´vraj´ najlepisa varianta nejakeho znackoveho (oproti sigma ktora nemusi spolupracovat s fotakom vzdy najlepsie)
-takze ked mi niekto kto ma skusenost poradi, pripadne da nejaky iny model, budem rad
"kruhovy blesky na objektiv" ??
http://www.ray-flash.com/products.php
-no neviem ktory...
-no neviem ktory...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa