Hm...neviem. Už som to robil s čističom na okna, clinom, nezanechava šmuhy (flaky). Na tyčinku si namotam vatičku, najprv na mokro a potom asi 2-3 do sucha. Je to bez flakov. Akurat sa môže stať, že sa tam zabudne vlakno z vatičky. Treba to vyfukať balonikom. Naklady su minimalne.
ak spachtlickou: treba primerany citlivy pritlak, lebo prilisne velmi opatrne stiahnutie ho len navlhci/zamokri na niektorych miestach a zostanu tam mapy/flaky ... treba s rozvahou netreba sa triast ;-)
môj senzor motoriky čistím pravidelne - preto sa mi nestáva že by bol fľakatý. S úspechom používam všetky domáce destiláty a značkové vína, s obľubou aj Metaxu, Fernet, Becherovku, viacputňový Tokaj a podobne.
Pre zvlášť znečistené senzory - už takmer poškodené dlhoročnými nánosmi - pravidelne neoplachovaný a neudržiavaný odporúčan najskôr prečistiť vyskočkom, absintom, či niečim podobným a až potom nasadiť pravidelnú údržbu niečim slabším a bežnejším... ...
[reply0=olympus E-520 ]Ale tak vys ako pracujem ....::D a trosku som bol cumnut hore .... aspon vam to tu oživym:D:D[/reply0]Čáves Milánko ... smutno bolo bez Teba ... ako riešiš pri tých dlhých pobytoch v kozmíre ... no veď vieš ... intímny život ...
Ako si vyčistit senzor?
Pre zvlášť znečistené senzory - už takmer poškodené dlhoročnými nánosmi - pravidelne neoplachovaný a neudržiavaný odporúčan najskôr prečistiť vyskočkom, absintom, či niečim podobným a až potom nasadiť pravidelnú údržbu niečim slabším a bežnejším... ...
Toho z prítomných osobne pozná málokto.
...takže píšeš , že megaobrovské fľaky?...keď nie sú spôsobené čistením niejakým ropným produktom, nemal by byť stým až taký problém...
http://www.fuu.sk/2010/04/ropna-skvrna-je-vidiet-z-vesmiru/
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa