ahoj chcem sa vás opýtať na názor na túto kategóriu fotoaparátov, keďže nemám s nimi žiadnu priamu skúsenosť, resp. priamo na tento model, v porovnaní s Panasonic GF1...Ďakujem
so sklom 30/2.0 vyborne vysledky, s 50-200 velmi dobre, s 18-55 dost dobre. Do ISO800 pouzitelne bez problemov, EFV hladacik vsak dostzaostava za LCD, LCD na priamom AF samozrejme zaostava za DSLR. Inac tu je niekde recenzia..
To som vobec netusil, myslel som, ze Samsung je televizor :-) To ale nemeni spomenuty fakt s portfoliom objektivom. Autor vlakna sa pytal aj na porovnanie s Panasonicom.
To som vobec netusil, myslel som, ze Samsung je televizor :-) To ale nemeni spomenuty fakt s portfoliom objektivom. Autor vlakna sa pytal aj na porovnanie s Panasonicom.
prepac, ja som nemyslel opravovat ta ale to bolo ako doplnenie, kedze to nikto zatial nespomenul a podla mna to je pomerne vyznamny rozdiel medzi GF1 a NX10.
ale som rad ze to nebolo zbytocne. aspon vies ze Samsung NX10 nieje televizor ...
mirroless (Samsung NX10)
http://www.ephoto.sk/foto-technika/recenzie/samsung-nx10/
ale som rad ze to nebolo zbytocne. aspon vies ze Samsung NX10 nieje televizor ...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa