Nie je to síce komplet nový firmware, na stránke NIKONu je aktualizácia firmware, ktorá koriguje skreslenia objektívov NIKKOR pre Nikon D90 a D3000. Odkedy vyšiel NIKON D7000, čakám nový fimware pre D90. Toto poteší, ale nenadchne.
Mám D3000,k nej iba záklaďák 18-55 od Nikonu,:( chcel by som sa opýtať, či to má zmysel ten nový firmware a ako sa k nemu dostanem. Prípadne ešte jedna otázka: neni na nikon slovenčina alebo čeština? Ďakujem vopred.
Mám D3000,k nej iba záklaďák 18-55 od Nikonu,:( chcel by som sa opýtať, či to má zmysel ten nový firmware a ako sa k nemu dostanem. Prípadne ešte jedna otázka: neni na nikon slovenčina alebo čeština? Ďakujem vopred.
Na NikonClub CZ niekto písal, že na D90 sa zvýšil šum a kvalita fotiek išla dolu. Skúšal to ešte niekto?
To je teda zvlastne, nakolko podla vsetkeho sa update zameriava na Retouche Menu konkretne funkciu Distortion control(pravdepodobne doplna databazu o nove skla). A prakticky sa inak ako zmenou verzie firmwaru na: Version 1.002 neprejavuje. Rad by som ho odskusal v praxi, ale moja 5000 sa akurat servisuje, takze az sa vrati...
nový firmware Nikon D3000 D90
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa