Chcel by som si kupit tento objektiv na ff:
http://shop.ephoto.sk/carl-zeiss-planar-t-1-4-50-ze-baj-canon.html
Ak ho niekto ma, napiste prosim klady aj zapory.
Veru. Potesil by test. Aj som poskuloval po 85/1.4, lenze to uz by nebol vianocny kapor :D
Carl Zeiss Planar T* 1,4/50 ZE je absolutne spickove sklo. V tejto kategorii za nim nestiha ani canon s nikonom. Jeho kobstrukcia, opticka sustava a vobec vypracovanie je na spickovej urovni. Osobne som ho sice nemal v teste ale mam kamarat co s nim foti a to su fotky excelent. Nepocul som niekoho nadavat na toto sklo. Jeho jedina mala nevyhoda je manualne ostrenie ale zase ma taku vysoku uroven ze fotografovia toto sklo kupuju.
Mam sice nikon 50/1,4 ale aj tak po tomto Zeisse poskulujem uz dlhsiu dobu. Ak by nebol taky drahy tak uz je vo vybave davno.
veľakrát sa stretávam s upozornením, že pri kúpe nezaškodí aj meniť matnicu, tu sa odporúčalo matnice katzeye, čo už to sklo fakt predraží. o tom vieš niečo jake?
veľakrát sa stretávam s upozornením, že pri kúpe nezaškodí aj meniť matnicu, tu sa odporúčalo matnice katzeye, čo už to sklo fakt predraží. o tom vieš niečo jake?
nie, nemam s Ziessom vlastne skusenosti a neda sa to ani pozicat od mojho okolia
Carl Zeiss Planar T* 1,4/50 ZE
tiež sa zaujímaš? :)
Mam sice nikon 50/1,4 ale aj tak po tomto Zeisse poskulujem uz dlhsiu dobu. Ak by nebol taky drahy tak uz je vo vybave davno.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa