Chcel by som sa spýtať na vaše skúsenosti s filtrami cookin (štvorcovými).
Čítal som,že vzhľadom na materiál z ktorého sú vyrobené ,sa ľahko poškriabu,nemajú antireflexné vrstvy atď.
Zdajú sa mi ale praktické vzhľadom na variabilitu polohy a kombinácie....
diki za reakcie
ivan
Ahoj ! Dakujem za uverejnenie.Kompozicne su vsetky foto OK.Teda aspon podla mna, ale ak mam sudit web tak ostrost na ktoru som zviknuty tam chyba.
no, ostrost neries, ani kompoziciu, pretoze ide len o ukazku :)
mimochodom, original fotka ma 3888 x 2592 px, a na ukazku moze ist fotka max 800px na stranu...skus si to zaostrit :)
Fajn, som nadalej zmateny v otazke, ci kupit alebo nekupit Cokin system
mam vsak este jednu otazku co sa tu nepreberala...
Ako je to s Cokin a ebay, trosku pochybujem, ze tam su to originaly, aspon nie tie drziaky. Ma s tym niekto skusenosti?
Vsimol som si, ze filtre znacky Lee a Cokin Z maju rovnaku sirku, ale budu pasovat do drziaka od Cokinu?
A nakoniec existuju redukcie na kruhove filtre, videl som to na ebay. dufam, ze taketo pouzite na kvalitu nema vplyv.
Keď som chcel použiť dva držiaky filtrov, tak som si dokúpil jeden na ebay. Originálov som veľa nenašiel, asi Cookin nemá rád ebay-zastúpenie. Rozdiel ebay-ovského oproti originálu je viditeľný.
Cookin
http://www.mafra.sk/cokinkreativnysystem.html
..a fotky su vybrate z mojho pc, aspon na niaco su dobre :)
mimochodom, original fotka ma 3888 x 2592 px, a na ukazku moze ist fotka max 800px na stranu...skus si to zaostrit :)
mam vsak este jednu otazku co sa tu nepreberala...
Ako je to s Cokin a ebay, trosku pochybujem, ze tam su to originaly, aspon nie tie drziaky. Ma s tym niekto skusenosti?
Vsimol som si, ze filtre znacky Lee a Cokin Z maju rovnaku sirku, ale budu pasovat do drziaka od Cokinu?
A nakoniec existuju redukcie na kruhove filtre, videl som to na ebay. dufam, ze taketo pouzite na kvalitu nema vplyv.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa