Pani je to len uvaha ale asi nikon chce zo stovkovej rady teda buducej D400 urubit v buducnosti FF fotak preto povisil D7000 na vysiu triedu ale to je len mozno zelanie. A starucka D700 potrebuje nahradnika aj ked je to super fotak.
Pani je to len uvaha ale asi nikon chce zo stovkovej rady teda buducej D400 urubit v buducnosti FF fotak preto povisil D7000 na vysiu triedu ale to je len mozno zelanie. A starucka D700 potrebuje nahradnika aj ked je to super fotak.
Staručká D700? Ľudia neblbnite ... uvedená 1. júla 2008! V podstate až na pár vecí D3 v kompaktnejšom balení ...
Ak starucka D700 ? Ved ju mam ani nie 2 mesiace ! Co lepsie ocakavas od nastupcu? Viac pixlov ? Ver mi ze na FB ci na ephote ich urcite nevyuzijes.
ale však Nikon má v stovkovej rade FF ( D700 ) a DX ( D300 ) - to je samostatná trieda, má FX aj DX - všetko pod je amatérska trieda ( netesnené plastové telá ), teda čakať že nástupca D300 bude FX je blbosť. Ak bude v tej triede nástupca D300 bude to DX, ak to bude FX, bude to nástupca D700. Teda v tej triede ( poloprofi ) je všetko. Môže leda tak prísť k dočasnému súbehu ( generačnému ) , poprípade štiepeniu ( napr v počte MPx ) tak ako je D3x a D3s
...tie zaokrúhlené desiatky stovky a tisícky ženú výrobcov do neprehľadnosti a vrámci zvýšovania produkcie noviniek do slepej uličky.....no som zvedavý čo vymyslia, keď sa tie okrúhle čísla raz pominú:)
mne je sympaticky canon system pomenovania (teda aspon tych vyssich tried) .... 5D, 5DmII atd ... Nikon by to mohol prebrat, nech je poriadok ... jedina vec co ma Canon lepsie (teda okrem f4 sklicok).
nástupca D90
PS : D400 bude ... ;-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie