co by ste mi poradili z tychto dvoch okjektivoch a hlavne preco
TAMRON SP AF 70-200/2,8 DI LD IF MACRO CANON
vs
CANON EF 70-200/4,0 L USM
to je viac menej neaka moja financna hranica do ktorej som ochotny ist
ja som chcel kupovat canon 70-200/4 L USM ale bohuzial ked som ho chcel objednat tak ho nemali na sklade, a ako mi karol napisal ze ten tamron je novy hit, tak idem kupovat ten tamron pozri si nejake tie recenzie a porovnaj si ich ja osobne teraz cakam na tamron kym ho budu mat na sklade...
jedine co nema ten tamron je HSM ,co by som povedal ze mi bude stacit aj bez toho, no sice ten canon ma USM ale zase nema taku svetelnost, vsetko ma svoje pre aj proti
Zdar vsetkym. Ja prave tiez stojim nad touto dilemou. Bol som rozhodnuty ze skusim ten canon co spominas, ale jeden mi pisal ze ma s nim stale rozmazane fotky. Na Tamrone mi trosku vadi ze je tahsi a hlucnejsi. Prisiel som na to ze ten IS mi bude asi chybat. Tak neviem, este rozmyslam nad Canon EF 70-200mm f / 4,0 L IS USM ale je 36 000. Neviem ci to na amaterske fotenie neprehanam, ale berem to tak ze to nekupujem na 2 roky. Dalsia vec na canon plati do pondelka Cashback. Tak piste kym je cas. Majte sa
duplicitna tema... citaj toto http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=573&action2=showComment&commentId=5605&page=0#commentform
Presne tak, staci trosku popozerat nie hned vytvarat novu temu. Toto uz bolo rozoberane, takze REPLI najskor pozeraj a hladaj a potom pis.A aj JANEK mohol najst odpoved na svoju otazku omnoho skor.
TAMRON vs CANON
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa