Ahojte, rad by som sa spytal na Vase skusenosti s vinylovym pozadim (pre hobby vyuzitie)?
Konkretne ma zaujali tieto: http://www.bessel.co.uk/acatalog/Vinyl.html s rozmermi 2x4m (sirka je sice dost mala, ale aspon sa mi zmesti do bytu :) vdaka
ja som tiez kedysi rozmyslal nad umyvatelnym vinylovym pozadim ale ked si predstavim, ze by som si s neho spravil nekonecne pozadie a tie modelky v opätkoch by po tom behali tak neviem ci by to ostalo extra rovne a neposkodene. Papierove odstrihnem a zahodim.
Zohnat by som vedel len ako to dopravit :) Sirka toho banneroveho pozadia je 3,2m tak uz len dlzku....
Ten banner je tiez umyvatelny takze ked sa zaspini ide lahsie ocistit.... do jedneho atelieru kde chodim mame papierove pozadie ale strasne rychlo sa spini a trha.... ale hlavne ta spina z papiera nejde dole pritom je to raz tak drahe ako banner.... aj to bolo kupovane v akcii.
Obycajnu plachtu som skual kedysi doma ale to pokial nie je pekne natiahnuta tak to neni ono... v ohyboch sa potom vytvaraju tiene a nakoniec je s tym viac roboty v pocitaci....
Mozno budem za blbca, ale co to bannerove pozadie?
to je material z ktoreho na teba pozeraju reklamy na ulici.... vacsinou take natiahnute niekde na budovach alebo tie reklamne putace ktore sa roluju a menia reklamy....
Banner je uplne v pohode, ale je obmedzeny sortiment farieb. Da sa ale postriekat, aj ta najlacnejsia tlaciaren dokaze zmenit farbu, ci motiv. Dobre sa udrzuje a chytaju na nan rozne druhy farieb, takze ani stetec nie je prekazkou.
Co sa tyka ceny, ano uz od 2 eur, ale bez dph, navyse 3,2 m x 50 m navin uz co do plochy nie je uplne zadara. Ale ked sa zlozi 10 ludi ... No a este to treba nejako previezt. Dlhe a vazi odhadom do 30 kg. Ak by bol zaujem obstaram.
Banner je uplne v pohode, ale je obmedzeny sortiment farieb. Da sa ale postriekat, aj ta najlacnejsia tlaciaren dokaze zmenit farbu, ci motiv. Dobre sa udrzuje a chytaju na nan rozne druhy farieb, takze ani stetec nie je prekazkou.
Co sa tyka ceny, ano uz od 2 eur, ale bez dph, navyse 3,2 m x 50 m navin uz co do plochy nie je uplne zadara. Ale ked sa zlozi 10 ludi ... No a este to treba nejako previezt. Dlhe a vazi odhadom do 30 kg. Ak by bol zaujem obstaram.
dik za info... vyzera ze to bude teda dobra alternativa.... o farby mi nejde potrebujem cisto biele. Myslim ze s dlzkou nie je problem a odrezu mi kolko bude treba.... stale to vychadza lepsie ako papier ktory sa rychlo spini....a to sa cistili podrazky topanok ako dive :)
dik za info... vyzera ze to bude teda dobra alternativa.... o farby mi nejde potrebujem cisto biele. Myslim ze s dlzkou nie je problem a odrezu mi kolko bude treba.... stale to vychadza lepsie ako papier ktory sa rychlo spini....a to sa cistili podrazky topanok ako dive :)
Biela je fasa, je naozaj biela, ked sa zaspini, plati, ze sa da ocistit, alebo zatriet bielou solventnou farbou na liehovej baze.
Seda je vyborna. Lebo to je biela, ked na nu moc nesvietis. Staci dat k pacientovi blizsie svetla a razom sa zmeni pomer svetla dopadajuceho na pacienta a dopadajuceho na biele pozadie. Kedze plati, ze svetlo (jeho intenzita) klesa so stvorcom vzdialenosti, nie je problem si to dokonca asopn priblizne prepocitat. Priblizne preto, lebo cim vacsi (co do plochy) je zdroj svetla v pomere k vzdialenosti k osvetlovanemu pacientovi, tym menej je tato zavislost linearna. Teda ked sa to tak da povedat. Lebo bud daco je linearne, alebo nie je, ale ked nie sme na hodine matematiky tak si to mozme tak povedat....
[reply0=tomis.ales]No ja by som mal zaujem o 3,2m x 6m biele alebo sede. Tusite kde by som sa mohol obratit?[/reply0]Seda je vyborna. Lebo to je biela, ked na nu moc nesvietis. Staci dat k pacientovi blizsie svetla a razom sa zmeni pomer svetla dopadajuceho na pacienta a dopadajuceho na biele pozadie. Kedze plati, ze svetlo (jeho intenzita) klesa so stvorcom vzdialenosti, nie je problem si to dokonca asopn priblizne prepocitat. Priblizne preto, lebo cim vacsi (co do plochy) je zdroj svetla v pomere k vzdialenosti k osvetlovanemu pacientovi, tym menej je tato zavislost linearna. Teda ked sa to tak da povedat. Lebo bud daco je linearne, alebo nie je, ale ked nie sme na hodine matematiky tak si to mozme tak povedat....
[reply0=tomis.ales]No ja by som mal zaujem o 3,2m x 6m biele alebo sede. Tusite kde by som sa mohol obratit?[/reply0]mozno najlepsia cesta k pozadiu je oslovit reklamne agentury v tvojom okoli aby si nemusel platit pripadne drahe postovne a mozno to mas pod nosom.
vinylove pozadie
£35.40 for the shipping of 1 roll (2m x 4m), and for 3 rolls the best price is £46.80
Ale kedze na Slovensku som take nikde nenasiel, takze nemam velmi na vyber :(
ps. ak by niekto mal zaujem, tak ma moze kontaktovat - pri kupe viacerych ks, je cena za postovne v pohode.
Skusali ste to niekto?
A čo tak klasická plachta? :-)
toto je na Slovensku a pisu ze vinylove, dnes som na to nahodou natrafil... :)
Ten banner je tiez umyvatelny takze ked sa zaspini ide lahsie ocistit.... do jedneho atelieru kde chodim mame papierove pozadie ale strasne rychlo sa spini a trha.... ale hlavne ta spina z papiera nejde dole pritom je to raz tak drahe ako banner.... aj to bolo kupovane v akcii.
Obycajnu plachtu som skual kedysi doma ale to pokial nie je pekne natiahnuta tak to neni ono... v ohyboch sa potom vytvaraju tiene a nakoniec je s tym viac roboty v pocitaci....
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa