caute.
na megafoto.sk som nasiel, ze predavaju tuto kartu za 72 eur. Celkom ma zaujalo ako kovove telo, tak aj dozivotna zaruka.
Mate niekto skusenosti s touto znackou? Alebo priamo s pouzitim dozivotnej zaruky?
[reply0=upir13]aky si tam mal problem??? bo zvazujem nad kupou [/reply0]U mna po par cvakoch vzdy prestala fungovat. Vymenil som ju za druhu a to iste. Dal som ju potom kamosovi do 450D a tam mu funguje dodnes. Cize v tvojej 7D bude mozno ako v bavlnke. :)
U mna po par cvakoch vzdy prestala fungovat. Vymenil som ju za druhu a to iste. Dal som ju potom kamosovi do 450D a tam mu funguje dodnes. Cize v tvojej 7D bude mozno ako v bavlnke. :)
[reply0=Cyril]Hmm, dozivotna zaruka? Aku zivotnost ma karta? Alebo aku zivotnaost mas Ty? :D
[/reply0]Dozivotna zaruka na vyrobok znamena, ze zan rucia kym ´dozije´ / funguje ...
[reply0=mrco]Dozivotna zaruka na vyrobok znamena, ze zan rucia kym ´dozije´ / funguje ...[/reply0]Dozivotna zaruka znamena, ze mas zaruku na tu kartu, pokym je karta este vo vyrobe (predaji). Ked sa prestane vyrabat, zaruka skoncila. :)
Pretec 16 GB CompactFlash 567x
Potom som presiel na SanDisky a odvtedy nemam problem.
Potom som presiel na SanDisky a odvtedy nemam problem.
[/reply0]Dozivotna zaruka na vyrobok znamena, ze zan rucia kym ´dozije´ / funguje ...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa