ahojte, som total zaciatocnicka a potrebovala by som poradit - mam Nikon D50 a dostala som objektiv Nikkor AF 28-80 1:3,5-5,6D. Ja som si myslela, ze mi bude v pohode na fotaku fungovat, ale hlasi mi to nejaku chybu FEE, takze nefoti ani nic....v com moze byt problemik? Prave si chcem kupit novy objektiv (5Omm) a bojim sa, aby sa nestalo to iste....dakujem moc vopred za rady..
[reply0=Karol Srnec]Clonovy prstenec musi byt na najvyssom clonovom cisle, vacsinou oranzovej farby, potom ho treba aretovat malinkym prepinacikom oranzovej farby.[/reply0]perfektneeeeeeeeeeeee, funguje!!!!!takze musi byt na najvyssom clonovom cisle a ide to! supeeeer, moc dakujem!!!
Clonu si nastav na 22 resp. najvacsiu clonu, plus tam mas taky cudlik na poistenie a bude to fungovat. takto to nevie nastavovat clonove cisla cez volice co mas na tele D50, v podstate nevidi elektronicky objektiv ked to namas takto prepnute, ako keby si ho tam vobec nemala.
Clonu si nastav na 22 resp. najvacsiu clonu, plus tam mas taky cudlik na poistenie a bude to fungovat. takto to nevie nastavovat clonove cisla cez volice co mas na tele D50, v podstate nevidi elektronicky objektiv ked to namas takto prepnute, ako keby si ho tam vobec nemala.
[reply0=Slivak]http://www.youtube.com/watch?v=Y0ivP9-8Mj4 skus ešte toto.... nic viac ma nenapada....[/reply0]hej, toto pomohlo!!!moc moc dakujeeeeeeeeeeeeeeem!!!super, paradicka, uz to funguje, idem sa vytesovat:D
[reply0=dmedia]Clonu si nastav na 22 resp. najvacsiu clonu, plus tam mas taky cudlik na poistenie a bude to fungovat. takto to nevie nastavovat clonove cisla cez volice co mas na tele D50, v podstate nevidi elektronicky objektiv ked to namas takto prepnute, ako keby si ho tam vobec nemala.[/reply0]supeeeeeeeeeeer, dakujem!!!uz to ide:D, paradicka!!!
problemik - nekompaktnost?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa