Ktorý z uvedených typov by ste vybrali- Nikon Coolpix S640... Fuji FINEPIX F80... SONY DSC H55... PANASONIC DMC FS30 ??? Prípadne navrhnite niečo v cene do 180eur. Využitie- hlavne rodinné dovolenky a fotenie v prírode. Vopred ďakujem za rady.
[reply0=javelin]Je to v podstate jedno...pekné kreatívne fotky sa dajú robiť čímkolvek , za predpokladu že to fotograf vie...inak nepomôže ani Fúl Frém za havo evry...:)
[/reply0]Existuje jedna výnimka
Oly dablzúm kitkat
A sme zasa v obľúbenej téme...:)
Inak mám dojem že sa tu dnes objavil vesmírny cestovatel...sa pííítal na rozdiel medzi zrkadlovkou a kompaktom.....mňa nenachytá...:))))
[reply0=duroslav]Existuje jedna výnimka
Oly dablzúm kitkat[/reply0]A sme zasa v obľúbenej téme...:)
Inak mám dojem že sa tu dnes objavil vesmírny cestovatel...sa pííítal na rozdiel medzi zrkadlovkou a kompaktom.....mňa nenachytá...:))))
Najde sa tu niekto ochotny a trpezlivy, kto by mi pomohol s vyberom zrkadlovky? Uz som oslovil aj profika K.Srnec, ale nereaguje.Dakujem.Najlepsie cez sukromnu postu.
Najde sa tu niekto ochotny a trpezlivy, kto by mi pomohol s vyberom zrkadlovky? Uz som oslovil aj profika K.Srnec, ale nereaguje.Dakujem.Najlepsie cez sukromnu postu.
Tak toto isté napadlo aj mňa. Ale Milanko nám po dlhej dobe napísal (vrátil sa z marsu či odkiaľ), neviem či si postrehol.
Hlavne ma zaujali reakcie niektorých tunajších pomerov neznalých ephoťákov :-)
[reply0=javelin]A sme zasa v obľúbenej téme...:)
Inak mám dojem že sa tu dnes objavil vesmírny cestovatel...sa pííítal na rozdiel medzi zrkadlovkou a kompaktom.....mňa nenachytá...:))))[/reply0]Tak toto isté napadlo aj mňa. Ale Milanko nám po dlhej dobe napísal (vrátil sa z marsu či odkiaľ), neviem či si postrehol.
[reply0=daniel.stastny]díky, je to prehľadné porovnanie ale ja tým rozdielom moc nerozumiem, napr. neviem či je lepší optický stabilizátor POWER O.I.S alebo MEGA O.I.S, aj čo sa týka optiky šošovky- Leica alebo Lumix? potreboval by som aby mi niekto kto má v tom jasno poradil tento je lepší ako ten druhý, to porovanie je fajn ale aj tak je to pre mňa v mnohých veciach španielska dedina[/reply0]jak napsal wayne: běž do obchodu, a který se ti bude více libit, ten si kup. Ve srovnatelné cenové kategorii jsou tyto foťáky tak podobné, že ani jeden z nich kvalitou ani všemi parametry nepřeskočí ty ostatní o celou třídu. Běž, kup, pokochej se designem svého nového strojku a foť. Až ho svými zkušenostmi překonáš, tak se tady u nás znovu zastav a poptej se. Odpovíme ti to samé.
jak napsal wayne: běž do obchodu, a který se ti bude více libit, ten si kup. Ve srovnatelné cenové kategorii jsou tyto foťáky tak podobné, že ani jeden z nich kvalitou ani všemi parametry nepřeskočí ty ostatní o celou třídu. Běž, kup, pokochej se designem svého nového strojku a foť. Až ho svými zkušenostmi překonáš, tak se tady u nás znovu zastav a poptej se. Odpovíme ti to samé.
podobnu situaciu som riesil nedavno, manzelka chcela kompakt. nakoniec sme kupili Samsung WB650. Sice je kus drahsi ako tvoj limit, ale v tej cenovej kategorii ma nic neoslovilo. Zatial spokojnost. Mato jedinu chybu (ako vsetky CCD) blooming artefakty pri natacani videa ak su v zabere silne svetelne zdroje.
podobnu situaciu som riesil nedavno, manzelka chcela kompakt. nakoniec sme kupili Samsung WB650. Sice je kus drahsi ako tvoj limit, ale v tej cenovej kategorii ma nic neoslovilo. Zatial spokojnost. Mato jedinu chybu (ako vsetky CCD) blooming artefakty pri natacani videa ak su v zabere silne svetelne zdroje.
Pomôžte s výberom
[/reply0]Existuje jedna výnimka
Oly dablzúm kitkat
Oly dablzúm kitkat[/reply0]A sme zasa v obľúbenej téme...:)
Inak mám dojem že sa tu dnes objavil vesmírny cestovatel...sa pííítal na rozdiel medzi zrkadlovkou a kompaktom.....mňa nenachytá...:))))[/reply0]Tak toto isté napadlo aj mňa. Ale Milanko nám po dlhej dobe napísal (vrátil sa z marsu či odkiaľ), neviem či si postrehol.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa