Kazdy ma ine potreby. Ak sa tyka penazi, tak sa viac oplati D90. Ak sa pytas, ktory je lepsi, tak D300s. Skus si napisat zoznam, co od fotaku ocakavas, napis si pre a proti a vyhodnot to. Na otazku, ktoru si polozil, dokazes odpovedat len ty.
Kazdy ma ine potreby. Ak sa tyka penazi, tak sa viac oplati D90. Ak sa pytas, ktory je lepsi, tak D300s. Skus si napisat zoznam, co od fotaku ocakavas, napis si pre a proti a vyhodnot to. Na otazku, ktoru si polozil, dokazes odpovedat len ty.
[reply0=Karol Srnec]Kazdy ma ine potreby. Ak sa tyka penazi, tak sa viac oplati D90. Ak sa pytas, ktory je lepsi, tak D300s. Skus si napisat zoznam, co od fotaku ocakavas, napis si pre a proti a vyhodnot to. Na otazku, ktoru si polozil, dokazes odpovedat len ty.[/reply0]Amen!
[reply0=Karol Srnec]Kazdy ma ine potreby. Ak sa tyka penazi, tak sa viac oplati D90. Ak sa pytas, ktory je lepsi, tak D300s. Skus si napisat zoznam, co od fotaku ocakavas, napis si pre a proti a vyhodnot to. Na otazku, ktoru si polozil, dokazes odpovedat len ty.[/reply0]polozim otazku inak.mam moznost mat d300 za cca 350 eur(so zarukou).Oplati sa to zobrat, alebo mam ist do novej D90
[reply0=seki.dt]polozim otazku inak.mam moznost mat d300 za cca 350 eur(so zarukou).Oplati sa to zobrat, alebo mam ist do novej D90[/reply0]ber novu D90 ... a kontakt na tu D300 za cca 350 EUR posli mne ... obetujem sa ...
Ktory nikon sa viac oplati?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa