Dobry, chcel by som sa spytat na vas nazor pre ktory sa mam rozhodnut- do uvahy prichadza nikon d3100+18-55VR, nikon d5000+18-55VR, pentax k-x+18-55 a este aj sony alpha 450L, pre ktory sa mam rozhodnut? Ma to byt moja prva DSLR, no na kompakte sa foteniu uz niaky ten cas venujem...Mne sa momentalne asi naviac pozdava ten pentax, lebo ho viem mat za 490eur z objektivom, brasnou a kartou, co by ste vybrali vy? Dakujem.
tie lowendove nikony by som nechcel, sony nepoznam, takze kx. aj ked radsej by som doporucil k5 :) a pokial viem, tak tusim v nayke vypredavali sonycka za smiesne ceny.
tie lowendove nikony by som nechcel, sony nepoznam, takze kx. aj ked radsej by som doporucil k5 :) a pokial viem, tak tusim v nayke vypredavali sonycka za smiesne ceny.
zaujimalo by ma, ktory ma lepsiu kvalitu obrazu-pentax,ci 3100-vka? je moc velke minus, ze ten pentax nema v hladaciku zaostrovacie body, a ked ten nikon nema zabudovany motor?- co je lepsie?
zaujimalo by ma, ktory ma lepsiu kvalitu obrazu-pentax,ci 3100-vka? je moc velke minus, ze ten pentax nema v hladaciku zaostrovacie body, a ked ten nikon nema zabudovany motor?- co je lepsie?
S tym chybajucim ostriacim motorčekom su určite problemy. No da sa tomu vyhnut kupou inych objektívov, než setovych. teda skla musia mat ostrenie v objektíve.
S pentaxom k-x sa da fotiť aj bez tych led svetielok v tele fotoaparatu.
[reply0=tomasBA]zaujimalo by ma, ktory ma lepsiu kvalitu obrazu-pentax,ci 3100-vka? je moc velke minus, ze ten pentax nema v hladaciku zaostrovacie body, a ked ten nikon nema zabudovany motor?- co je lepsie? [/reply0]S tym chybajucim ostriacim motorčekom su určite problemy. No da sa tomu vyhnut kupou inych objektívov, než setovych. teda skla musia mat ostrenie v objektíve.
a hlavne sa poobzeraj ,ci nepoznas niekoho s nikonom ,pripadne pentaxom vo svojom okoli ,aby si mohol riesit pripadnu kompatibilitu prislusenstva ako objektivy a podobne ...predsa nikon je viacej rozsireny a aj prisluenstva je nepomerne viac
a hlavne sa poobzeraj ,ci nepoznas niekoho s nikonom ,pripadne pentaxom vo svojom okoli ,aby si mohol riesit pripadnu kompatibilitu prislusenstva ako objektivy a podobne ...predsa nikon je viacej rozsireny a aj prisluenstva je nepomerne viac
Ak chces, môžeme sa dohodnut. Som z ba, mam pentax k-x. V BA aj tak nemas možnosť pozrieť Pentax v obchode nikde. Na Nikon sa da natrafiť takmer všade a ešte sa robia aj prezentacie Nikonu dosť často tu v ba. Sa mi vidi, že aj v ephoto shope.
novy fotoaparat
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa