Zdravim Vás potreboval by som radu od Vás skúsenejších ohľadom kúpi zrkadlovky. Som začiatočník no hľadám niečo lepšie na min 3-4 roky. Pozeral som Nikon D90, Canon Eos 550, Canon 50D, alebo Pentax K7. Viete mi poradit ? poprípade odporučiť? ďakujem.
[reply0=martin.b]tak som dobre tipoval, že si robíš piatok plný kultúry :-D[/reply0]ále ... maminka Alenka si užíva niekde na dajakom školení, tak mám aj ja fráj ...
To sa chlapec zase dozvedel :-))) Laci, nečuduj sa, tvoja otázka a podobné sa tu už asi nestretnú s pochopením... Čo tak si pozrieť na nete niečo z nespočetného množstva porovnávačov?
To sa chlapec zase dozvedel :-))) Laci, nečuduj sa, tvoja otázka a podobné sa tu už asi nestretnú s pochopením... Čo tak si pozrieť na nete niečo z nespočetného množstva porovnávačov?
[reply0=Robino]To sa chlapec zase dozvedel :-))) Laci, nečuduj sa, tvoja otázka a podobné sa tu už asi nestretnú s pochopením... Čo tak si pozrieť na nete niečo z nespočetného množstva porovnávačov?[/reply0]V pohode nech sa chlapci realizuju ved maju piatok :)))
Rada ohľadom zrkadlovky
napr. umýselné ublíženie na zdraví z následkom smrti ... § 148 300/2005 Z.z.
[/reply0]tak som dobre tipoval, že si robíš piatok plný kultúry :-D
PS : a čo streda?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie