Ahojte, chcem sa len opytat ake su teraz ceny, respektive za aku realnu sumu je mozne predat tento fotak podla vas, teda celi komplet:
Canon 40d
canon 100mm 2,8 macro +uv hoya
tamron 17-50mm 2,8 +uv hoya
stativ manfrotto 190clb +hlava manfrotto 329rc4
stativ tripod
kablova spust
batoh lowepro slingshot 200aw
samozrejme komplet prislusenstvo a filtre
hoya nd8 a polarizak kenko
vsetky veci su bez znamok pouzivania, velmi malo pouzivane, som ochotny nanich poskitnut aj 2 roky zaruku cez notara, kupovene v kamennom obchode v sr...
ja ho zatial nepredavam len o tom uvazujem, dakujem
väčšina ti zrejme poradí toto...nájdi si po koľko sa predáva v bazároch jednotlivé príslušenstvo a podľa toho si postav cenu....či naozaj ti to máme my nájsť a napísať?
väčšina ti zrejme poradí toto...nájdi si po koľko sa predáva v bazároch jednotlivé príslušenstvo a podľa toho si postav cenu....či naozaj ti to máme my nájsť a napísať?
no skusil by som to radšej predať aj po kusoch alebo to rozdeliť na menšie sety:), pravdepodobnosť že to predáš všetko spolu je mala, ale držím palec aj tak!
no skusil by som to radšej predať aj po kusoch alebo to rozdeliť na menšie sety:), pravdepodobnosť že to predáš všetko spolu je mala, ale držím palec aj tak!
podla toho na co a kolko potrebujes peniazi :) ak je to surne, za menej to predas raz dva, co ja viem, som videl 40D telo za 500-600e, tamron 250-300e (aj ked tu v bazari jeden predava 28-75/2.8 za 200e tusim), 100 makro som videl za 350-500e, a s ostatnym ti nepodarim sle snazil by som sa to pridat ako prislusenstvo k nejakej sade. vo vseobecnosti plati, ze ak chces predat rychlo, vacsinou par eur musis obetovat, pokial su na inzeratoch lacnejsie ponuky, alebo ekvivalentne musis svoju cenu prisposobovat :)
dajme tomu 1200-1300 komplet? (ale o stativoch nemam paru - priznavam)... :(
podla toho na co a kolko potrebujes peniazi :) ak je to surne, za menej to predas raz dva, co ja viem, som videl 40D telo za 500-600e, tamron 250-300e (aj ked tu v bazari jeden predava 28-75/2.8 za 200e tusim), 100 makro som videl za 350-500e, a s ostatnym ti nepodarim sle snazil by som sa to pridat ako prislusenstvo k nejakej sade. vo vseobecnosti plati, ze ak chces predat rychlo, vacsinou par eur musis obetovat, pokial su na inzeratoch lacnejsie ponuky, alebo ekvivalentne musis svoju cenu prisposobovat :)
[reply0=Jozef NR]no skusil by som to radšej predať aj po kusoch alebo to rozdeliť na menšie sety:), pravdepodobnosť že to predáš všetko spolu je mala, ale držím palec aj tak![/reply0]Suhlasim rozdel to a rozpredaj to samostatne
Canon 40d cena za komplet
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie