http://cgi.ebay.co.uk/New-Hoya-62mm-62-mm-Infrared-R72-Filter_W0QQitemZ370061937252QQcmdZViewItem
cena cca 1600,-SK aj s postovnym... obycajne do 1-2 tyzdnov
vacsinou chcu paypal a nato im ja serem, nechapem preco sa jednoducho neda zaplatit kreditkou ako skoro vsade a musia do vsetkeho pchat paypal, a neviem odkedy ale uz teraz musis nejak potvrdit kreditku aby ti to islo zaplatit
vacsinou chcu paypal a nato im ja serem, nechapem preco sa jednoducho neda zaplatit kreditkou ako skoro vsade a musia do vsetkeho pchat paypal, a neviem odkedy ale uz teraz musis nejak potvrdit kreditku aby ti to islo zaplatit
nebojis sa, ze ti ukradnu z kreditky peniaze? lebo take sa stava casto. paypal je ochranna vrstva nad tvojou kreditkou. ja platim len paypal. raz staci potvrdit (stiahnut ti 1usd z karty a ty potom do systemu zadas trojcislie tej operacie) a mozes platit bez obav z ukradnutia cisla kreditky.
no hej len ja mam ten problem ze som v irsku a kreditka je registrivana na slovensku adresu a na mamine meno nakolko som to ja nestihol, a viem treba tam potvrdit bydlisko a kreditku, len neviem ci by zobralo toto bydlisko a kreditku na inu adresu a kde by mi to dorucilo :)
no hej len ja mam ten problem ze som v irsku a kreditka je registrivana na slovensku adresu a na mamine meno nakolko som to ja nestihol, a viem treba tam potvrdit bydlisko a kreditku, len neviem ci by zobralo toto bydlisko a kreditku na inu adresu a kde by mi to dorucilo :)
Pouzivam ebay a paypal zatial bez problemov , alebo skus prolaika .
No len tak na porovnanie. Tiez som kupoval Hoya R72 77 mm. Na prolaike ho vidim za 10990,-. Cez Ebay som ho kupil za nejakych 2300,-.
Inak neviem co mate proti paypal. Ved za tuto sluzbu nic neplatis a chrani ti udaje z kreditky + ak natrafis na nejakeho podivneho predajcu ktory ti nedoda tovar tak paypal ti je schopny vratit peniaze nazad.
Zdravím všetkých.
Obzerám sa po nejakom IR filtri. Zatiaľ mám v zálohe pro laiku, ale teraz pozerám cez ebay nejaký ten IR. Narazil som tu na dva druhy filtrov. Jeden pre vlnovú dĺžku 720 nm a druhý 760 nm. Aký je prosím rozdiel medzi týmito filtrami. Je rozdiel iba v ich tmavosti? Vďaka za reakcie
No ja asi aj hej, ale hľadám dosť neobvyklý priemer - 46mm. Takže som ani nečakal, že na slovenksu niečo také nájdem.
Tak som hneď išiel pozrieť na ebay, keďže odtiaľ som už viackrát nakupoval. Zo slovenských predajní som, priznávam sa, pozeral iba prolaiku, keďže je tu ten obchod ´overený užívateľmi´ a do nejakého neznámeho, pochybného obchodu sa mi veľmi nechce.
PS: ale dobré skúsenosti aj s iným obchodom (nie internetový predaj, kamenný obchod) len privítam.
no ja som nasiel asi najlacnejsi tuna http://www.novafoto.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=1000_1500&products_id=12030567 dovazaju to zo zahranicia. postovne doporucene vyjde asi na 300-400sk koli slovenske poste a prevode do Cz. ale aj tak je to lacnejsie ako v SR. planujem odtial zobrat si zopar filtrov
Kde kupit infra filter
Mne z USA prisli 2x ND filtre za necely tyzden a pol ;)
cena cca 1600,-SK aj s postovnym... obycajne do 1-2 tyzdnov
Inak neviem co mate proti paypal. Ved za tuto sluzbu nic neplatis a chrani ti udaje z kreditky + ak natrafis na nejakeho podivneho predajcu ktory ti nedoda tovar tak paypal ti je schopny vratit peniaze nazad.
Obzerám sa po nejakom IR filtri. Zatiaľ mám v zálohe pro laiku, ale teraz pozerám cez ebay nejaký ten IR. Narazil som tu na dva druhy filtrov. Jeden pre vlnovú dĺžku 720 nm a druhý 760 nm. Aký je prosím rozdiel medzi týmito filtrami. Je rozdiel iba v ich tmavosti? Vďaka za reakcie
Tak som hneď išiel pozrieť na ebay, keďže odtiaľ som už viackrát nakupoval. Zo slovenských predajní som, priznávam sa, pozeral iba prolaiku, keďže je tu ten obchod ´overený užívateľmi´ a do nejakého neznámeho, pochybného obchodu sa mi veľmi nechce.
PS: ale dobré skúsenosti aj s iným obchodom (nie internetový predaj, kamenný obchod) len privítam.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa