Fórum » O TECHNIKE

Fujifilm FinePix S5800

vikinho10
2010-12-09 17:53:54+01
Zdravim chlapci , vedel by tu niekto zdatny co ma s tymto skusenosti poradit ako nastavit clony na tomto fotoaparate ??? Lebo stalo sa mi ze mojej priatelke nesikovnostou sbadol no bol nastastie v kabelke cize nie je rozbity len s nim nieco je lebo zapnut sa da aj vsetko funguje len ak idem fotit vypise hlasku error zoom. Pri pade sa museli poposuvat clony len teraz neviem ako ich mam spat nastavit do spravnych pozicii , lebo ked ho mam teraz takto rozobraty na stole zapnem ho tak vidim ako sa clony pekne pohibuju , no len to ze neviem ich presne nastavit , su tam aj opticke snimace v tom celom stative clon a tie clony riadia 2 motorceky ....bude niekto nieco vediet poradit ???? Vdaka za rady ak je tu malo popisane ohladom funkcnosti kludne sa pytajte hned odpoviem....trvalo my 3 hodiny kym som ho rozobral tak rad by som ho aj pomalycky opravil ak to pojde....tu su nejake fotky co som zatial stihol urobit je tam vidno aj tie clony v tom stative su tam 2 clony ktore sa otvaraju a zatvaraju...

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()