Dobry den, Potreboval by som od vas poradit ohladom kupy 2 fotakov v cene do 30 000,-- SKK spolu aj s DPH takze cca do 25 bez
Mal by to byt maly velmi sikovny proste pre zenu do kabelky a druhy za zvysne peniazky pre mna, necham si poradit od vas co by to malo byt alebo co by bolo najlepsie.
Dakujem
no zene urcite pekny kompakt, lebo sebe zrkadlo v porovnani s tym velke a jej iba mobil, to by nemusala prehryznut :) taky nejaky ruzovy pekny kompaktik sa bude vytesovat a sebe 400D + 17-50 2,8
no u nas je to Samsung GX10 a NV11, nie zeby sme boli na samsung nejak zatazeni ale naskytla sa dobra kupa (dohromady slusne pod 30) . V porovnani s inymi malymi kompaktikmi Sg NV su kovove, maju super ovladanie (tlacitka okolo displaya) a okrem predvolenych rezimov je tam aj celkom manualny (clona,zavierka,iso,wb).
a GX10 ma byt dvojicka ´vychvaleneho´ Pentaxu K10D...
Ale praveze chcela nieco velmi dobre tak neviem teraz ci doplatit na viac lebo mne sa velmi pozdava E450 a jej by som kupil G9. Co by na to ? a este kde sa da dobre kupovat pripadne aj na splatky na SVK ? ci sa da aj z CZ kupovat na splatky ? diky
Tak ja sa ako žena zamiešam do vašej debaty, chlapci. Čo tak kúpiť do rodiny jeden poriadny a nosiť ho budeš ty ?? U nás to tak totiž funguje:-)A pochvaľujem si to:-)
to je tiez velmi dobra volba ale kedze moja polovicka cestuje casto aj bezo mna treba aj jej nieco male sikovne aby zaznamela, a mne tiez nieco do ruky :)
rada na kupu 2 fotakov do 30 000
a GX10 ma byt dvojicka ´vychvaleneho´ Pentaxu K10D...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa