Súrna a rýchla prosba o pomoc!!! Čavte.Keď sme už u toho nakupovania.Našiel som na
eBay.de zaujímavú ponuku.Je tam Sony Alpha 700 za super cenu.Mam známeho v Nemecku,tak
by to aj šlo,možno aj priamo tu na Slovensko.Len neviem čo treba ešte pripočítať k
sume 729 euro-ako to podlieha clu,dani,samozrejme prepravné náklady. atd.Tovar pochádza z Hong Kongu.Píšte kto má
s kupovaním cez ebay osobné skúsenosti.
reagovať
No podľa toho ,čo sme prebrali za posledné dni na fóre,tak cez eBay nie je problém. Najlepšie ale nakupovať z EU - neplatíš žiadne clo ani DPH,len to čo je uvedené pri danom produkte,t.j.cena + poštovné .,
Z HongKongu platíš aj clo aj DPH.
Pozri si čo potrebuješ na www.ebay.com.uk , to máš z británie bez dlhého čakania,podľa iných za pár dní a bez poplatkov.
to je jedno na ako ebay to pozrie ono je to vsetko prepojene cize mu vyhlada vsetky krajiny kde sa ten produkt nachadza staci ked si zmeni hladanie na EU
presne tak, je jedno,ci je to z ebay.de alebo ebay.com.uk ci ebay.pl - vsetko je to zastresene pod jednym. co treba kontrolovat, je odkial to posielaju, ci to posielaju aj na Slovensko a samozrejme, ci je to novy tovar alebo pouzivany.
...ježiš mária...jasne že je to jedno,kde si to pozrie,ja som to dal ako príklad....sa tu nehrajme so slovíčkami.....podstatné je aby to bolo z EU...a okrem toho aj tak najlepší výber a ceny ,resp.ponuka je z obchodov v anglicku....
bohuzial nemam, vsade kde som ju chcel objednat tak vyzaduju paypal, kedze je registrovana na mamu tak nic, a vacsina obchodou je este chranena tak ze shipping adress musi byt rovnaka na ktoru je registrovana karta, cize bude az v auguste ked pojdem domov a vybavim si kartu novu
uvazoval som ale pozeral som nejake recenzie a vsade chvalia tu tokinu ci uz 11-16 alebo 12-24 i ked ma lakal aj ten canon
...máš pravdu....tu je niečo čo schvaľuje tvoj výber:
The Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM delivered a very sound performance with a combination of very decent build quality and very good if not impressive optical results. If anything vignetting at wide-open aperture could be better. The center performance is excellent throughout the range with generally good borders. The level of distortions is surprisingly low and CAs are quite well controlled.
Naturally it makes sense to compare the lens to a serious competitor like the Tokina AF 12-24mm f/4 AT-X Pro DX. All in all the resolution figures are very similar. The Canon has less CAs and a better contra light performance whereas the Tokina shows less vignetting. The build quality of the Tokina is also a little better (the Canon is more than ´good enough´ though) and finally the Tokina is substantially cheaper (420 EUR vs 670 EUR locally).
to je aj tak moc ja to kupujem v irsku a nasiel som ju za 359 euro aj s donaskou , u nas su dost drahe vsetky objektivy. som videl ze na slovensku maju aj v cesku ale cena nepusti ked ju mozem mat o 3titic lacnejsie usetrim na tamron
to je aj tak moc ja to kupujem v irsku a nasiel som ju za 359 euro aj s donaskou , u nas su dost drahe vsetky objektivy. som videl ze na slovensku maju aj v cesku ale cena nepusti ked ju mozem mat o 3titic lacnejsie usetrim na tamron
no vsak o to mi ide o tu cenu tu je to lacnejsie ale teraz uz som to vybavil bratranec ma paypal tak mi to kupi ale az po dovolenke lebo teraz to uz nestihnem kupit aby mi to doslo
no vsak o to mi ide o tu cenu tu je to lacnejsie ale teraz uz som to vybavil bratranec ma paypal tak mi to kupi ale az po dovolenke lebo teraz to uz nestihnem kupit aby mi to doslo
staci si vybavit v banke kreditnu kartu (embossovanu) a paypal ucet si aktivujes behom niekolkych minut a mozes veselo nakupovat aj sam :)
no,pozeral som megafoto.cz,a div mi oci nevypadli.moja fototaska je tam drahsia ako na sk. 2800sk stoji tam,u nas ju mam za 2200sk.zaujimave.ale objektivy su lacnejsie,aj blesk.tak to objednam u nich,zvysok (filtre a pod.) asi na slovensku,kedze tam to nemaju (softbox,a cokin drziak),alebo cenovo rovnako (uv a cpl filtre).
Nakupovanie cez eBay.de
Z HongKongu platíš aj clo aj DPH.
Pozri si čo potrebuješ na www.ebay.com.uk , to máš z británie bez dlhého čakania,podľa iných za pár dní a bez poplatkov.
The Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM delivered a very sound performance with a combination of very decent build quality and very good if not impressive optical results. If anything vignetting at wide-open aperture could be better. The center performance is excellent throughout the range with generally good borders. The level of distortions is surprisingly low and CAs are quite well controlled.
Naturally it makes sense to compare the lens to a serious competitor like the Tokina AF 12-24mm f/4 AT-X Pro DX. All in all the resolution figures are very similar. The Canon has less CAs and a better contra light performance whereas the Tokina shows less vignetting. The build quality of the Tokina is also a little better (the Canon is more than ´good enough´ though) and finally the Tokina is substantially cheaper (420 EUR vs 670 EUR locally).
http://www.megafoto.cz/tokina-at-x-124-af-pro-dx-12-24-4-0-canon.html
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa