Dobri ludia, chcem si kupit canon 450D telo a dva objektivy / najradsej Tamron /. Problem je, ze doteraz som mal ultrazoom a moc sa v tom nevyznam. Chcel by som mat kvalitny svetelny objektiv, ale aj nieco na dialku, aspon 12 - 14x zoom a podla moznosti pouzivat rovnake priemery filtrov. Poradite???
Poprosil by som o radu, chcem si v blízkej budúcnosti kúpiť kvalitný kompakt a neviem sa rozhodnúť aký, zatiaľ sa mi najviac pozdávajú Panasonic FZ38 , Canon SX20, Sony HX1 alebo si nechám poradiť. Chcem fotiť klasické rodinné fotky exteriér – interiér ale aj krajinu a zvieratá vo voľnej prírode. Chcem mať kvalitné fotky aj v slabšom svetle a na veľké vzdialenosti čiže fotenie napríklad z posedu na poľovačke. Určite chcem aj HD video. Viete mi prosím poradiť foták čo by čo najviac vyhovoval mojím požiadavkám, proste taký všetko v jednom. Cena tak do 10 tisíc, váha – vzhľad – doplnky na tom mi nezáleží. Na zrkadkovku žiaľ nemám. Vopred vám ďakujem, Laco.
Poprosil by som o radu, chcem si v blízkej budúcnosti kúpiť kvalitný kompakt a neviem sa rozhodnúť aký, zatiaľ sa mi najviac pozdávajú Panasonic FZ38 , Canon SX20, Sony HX1 alebo si nechám poradiť. Chcem fotiť klasické rodinné fotky exteriér – interiér ale aj krajinu a zvieratá vo voľnej prírode. Chcem mať kvalitné fotky aj v slabšom svetle a na veľké vzdialenosti čiže fotenie napríklad z posedu na poľovačke. Určite chcem aj HD video. Viete mi prosím poradiť foták čo by čo najviac vyhovoval mojím požiadavkám, proste taký všetko v jednom. Cena tak do 10 tisíc, váha – vzhľad – doplnky na tom mi nezáleží. Na zrkadkovku žiaľ nemám. Vopred vám ďakujem, Laco.
Kupil si uz? :D Ja by som bral SX20 ked uz si musim vybrat z ultrazoomov. dobry rozsah, dobre makro, dobre video...
Prosba o radu
Font s logami (dingbats) sa dá stiahnúť tu
http://img.dafont.com/dl/?f=electronics
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie