Dnes si kumil Macko 2231WE, je to najpredavanejsi graficky monitor. Tento monitor uz maju viaceri uzivatelia ephota. Velmi zaujimava je aj novinka od Eizo, model CG222W s hardverovou kalibraciou.
Dnes si kumil Macko 2231WE, je to najpredavanejsi graficky monitor. Tento monitor uz maju viaceri uzivatelia ephota. Velmi zaujimava je aj novinka od Eizo, model CG222W s hardverovou kalibraciou.
ahoj kupil by som si teda asi ten 2231 kvoli otmu ze je s-pva....a u vas v shope ho mate za dobru cenu len na obrazku je z Vckovim podstavcom a asi by som chcel kruhovy mate aj ten?
ahoj kupil by som si teda asi ten 2231 kvoli otmu ze je s-pva....a u vas v shope ho mate za dobru cenu len na obrazku je z Vckovim podstavcom a asi by som chcel kruhovy mate aj ten?
V ponuke dovozcu su len s tym V-stojanom, ten je vhodnejsi na grafiku. Ten pantografovy stojan je pre specialne aplikacie, ked ma byt monitor v netradicnom uhle alebo pre prezentacie pri okruhlom stole. Mozem sa informovat, ci sa da objednat aj ta druha verzia (vacsinou byva drahsia).
V Prolaike je k dostaniu model Eizo S2231WE-BK. Ten je s kruhovým podstavcom a v čiernom vyhotovení. Ako to naozaj vyzerá, nájdeš na linku: http://www.colormanagement.sk/Kalmonit/xm08060401.php
S V-stojanom má označenie S2231WH-BK. Na prolaikáckom inshope je cena pre typ S2231WE-BK s kruhovým stojanom.
Uz som Eizo S2231W rozbalil a idem si oci vyocit co vsetko je ostre co predtym nebolo... a ziadna tlacenica s oknami.... takze zatial super,mozem len doporucit.
Uz som Eizo S2231W rozbalil a idem si oci vyocit co vsetko je ostre co predtym nebolo... a ziadna tlacenica s oknami.... takze zatial super,mozem len doporucit.
TN technológia sa vôbec nehodí na úpravy fotografií. Farby sa menia od uhla pohľadu, takže S2201 môžeš použiť v kancelárii, alebo na hry (má veľmi rýchly panel). Pre foto jednoznačne doporučujem S2231WE.
caute chcem sa spytat...kupil som si eizo S2231W a kurzor mysi mi na niektorych miestach na obrazovke divne blika a rozmazava sa..napriklad na kriziku v pravom hornom rohu ked tam umiestnim kurzor tak sa maze a blika alebo aj na niektorych miestach v strede obrazovky...je to normalne? a cim to moze byt sposobene? dik
monitor
S V-stojanom má označenie S2231WH-BK. Na prolaikáckom inshope je cena pre typ S2231WE-BK s kruhovým stojanom.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa