ahojte všetci, fotím asi rok a rozhodol som sa investovať /aj na základe rád "efotakov"/ do kvalitnejších skiel, kupil som 14-24 a 28-300 /nikon/, včera som fotil kamošovi nejake interierovky so śirokáčom a zdali sa mi nejake neostre, dnes som spravil pár testov a hopla.... FF ako vyšitý, chcem sa spýtať, bude mať prípadné nastavenie v servise vplyv na ostatné objektívy, mám ešte DX základák 18-55 a DX 55-200.... ide mi ale hlavne o tu 28-300 ta ostrí O.K. Objektívy som kupoval cez eshop /nie ephoto/ a neviem či to uznajú na reklamaciu. vďaka za odpovede....
ahojte všetci, fotím asi rok a rozhodol som sa investovať /aj na základe rád "efotakov"/ do kvalitnejších skiel, kupil som 14-24 a 28-300 /nikon/, včera som fotil kamošovi nejake interierovky so śirokáčom a zdali sa mi nejake neostre, dnes som spravil pár testov a hopla.... FF ako vyšitý, chcem sa spýtať, bude mať prípadné nastavenie v servise vplyv na ostatné objektívy, mám ešte DX základák 18-55 a DX 55-200.... ide mi ale hlavne o tu 28-300 ta ostrí O.K. Objektívy som kupoval cez eshop /nie ephoto/ a neviem či to uznajú na reklamaciu. vďaka za odpovede....
však reklamuj 12-24, načo im chceš dať foťák? Ak im ho nedáš tak zaručene to vplyv mať nebude
Zo zákona máš nárok im ten objektív do 7 dní vrátiť bez udania dôvodu.
Predpokladám, že v internetovom obchode, kde si to kupoval nebudú robiť servis a pokiaľ viem najbližší Nikon servis je vo Viedni a potom v Prahe, ale nie som si tým istý.
to nefronik: skusim to dat do servisu uvidime.... najblizsie to mam do budapesti to mrco: hmm asi je to od veci, ale casom by som chcel full frame takže.....
aha ešte niečo, možno je to tiež od veci ale, jeden nikdy nevie, ten front focus je len na najširšom konci / 14 mm(dx 21) / na 24mm je to posunuté len mierne....
D90 + Nikkor 14-24 front focus
hypoteticky: čo ak aj druhé sklo bude mať front focus?
Predpokladám, že v internetovom obchode, kde si to kupoval nebudú robiť servis a pokiaľ viem najbližší Nikon servis je vo Viedni a potom v Prahe, ale nie som si tým istý.
to mrco: hmm asi je to od veci, ale casom by som chcel full frame takže.....
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa