mne nedavno pozical ujo marcel svoj nikooon(asi na desat sekund) a najviac mi ucaroval fas cinujuci zvuk a mozno ked budem posluchat aj odfotit ma co to necha a pridem na to ze tie nikoon skla ozaj lepsie kreslia no zatial len cakam
Ked som dal do ruk kamosovi canonakovi svoj nikon, tak prve co povedal, waw aky zvuk
ban alebo lock ? som zvedavy kedy sa toto zvrhne na flame ...
vystupna kvalita je uplne rovnaka, ked to date na papier. jedine co rozhoduje je ergonomia a ktora znacka ma objektivy ake potrebujete.
samozrejme treba rozlisovat aj na co boli tie ktore tela stavane. fotit rychly sport bude asi lepsie s Nikon D700 ako Canon 5D. Podobne video sa lepsie toci s Canon 5dMK2 ako s D3s atd ...
ban alebo lock ? som zvedavy kedy sa toto zvrhne na flame ...
vystupna kvalita je uplne rovnaka, ked to date na papier. jedine co rozhoduje je ergonomia a ktora znacka ma objektivy ake potrebujete.
samozrejme treba rozlisovat aj na co boli tie ktore tela stavane. fotit rychly sport bude asi lepsie s Nikon D700 ako Canon 5D. Podobne video sa lepsie toci s Canon 5dMK2 ako s D3s atd ...
neviem co sa ti radili vyssie - necital som to ale dilema Canon vs. Nikon - to neries.. stanov si co chces od fotaku a potom hladaj ten co ti bude v tychto parametroch vyhovovat a ci to bude nikon alebo canon je jedno - obe su spica a kazdemu vyhovuje nieco ine..
Poviem ti ze 5-6 dnoch v praci v ktorej travim 12-13 hod denne som rad ze si najdem cas v dnoch volna nieco cvaknut manzelku uz ani poriadne nevidim a na deti by som uz cas asi nemal ,, teda zatial ,, uz premyslam nad zmenou prace pretoze ta musim dohnat ,, nechcem mat len polovicnu skusenot.
CANON vs. NIKON
Ja mám NIKON D2x
Otec má CANON 7D
Beriem tu druhu moznost.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa