Ahojte studujem s priatelom v Sydney v Australii. A po dlhom case sme sa konecne rozhodli si kupit uz kvalitnu masinku na fotenie. Po dlhom studovani, porovnavani sme sa rozhodli pre canon 40D. Dokupili sme si aj 2 lenses. Jeden je canon ef70-200mm f/4L IS USM - stal viacej nez fotak a druhy je tamron SP AF17-50mm F/2,8XR. Hned na dalsi den sme isli do ZOO a nacvakali viac nez 8OO fotiek. Fotky su perfektne ked ich porovnavam s fotkami co sme robili doteraz tak tie stare by som najradsej vymazala, pretoze kvalitou sa nedaju porovnat ale si ich nechame len na spomienky. Ma neskutocne vela funkcii. Nakolko nie sme profesinalny fotografi tak nam to nastudovanie spravneho fotenia bude trvat dlho. Cvakame vsak co sa da a skusame co je lepsie a porovnavame. Ako spravne fotit su napisane litanie a tak dufam ze coskoro moje fotenie bude aspon na poloprofesionalnej urovni. Na zaver som chcela pripojit foto ale v tej velkosti a kvalite akej je fotka to nechce prijat.
Nič si z toho nerob ani nám to v tej velkosti nepríjme....tak nech vám to fotííí...
Nikon D200 vs. Canon EOS 40D
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa