Ahojte. Plánujem si kúpiť Canon EOS 450D alebo 400D telo a k tomu Canon 100/2,8 macroobjektiv. Ale ja vždy mám také "štastie", že niečo kúpim a za týžden toho istého tovaru znížia cenu. Chcel by som sa opýtať, či neviete, že vo "fotobiznise" v akých intervaloch znižujú ceny "starších" výrobkov alebo ako často vyhlasujú akcie. Napr. ako naposledy Canon CASHBACK. /Aj to som zmeškal.../ Alebo je to individuálne? Je to blbá otázka, ale budem vdačný za každú radu. Ďakujem.
Ceny objektivov klesaju len velmi pomaly. 100/2.8 macro je dobry objektiv a nie je dovod aby ho nahradil novsi model a klesla mu cena. Cena objektivov na slovensku klesa hlavne koli posilnujucej korune voci USD/EUR prilezitostne je to vyhodnejsie kupit pocas cashback akcie, ale tie nie su predvidatelne (ked sa marketing rozhodne, ze potrebuje podporit predaj).
ked budes cakat tak nikdy nic nekupis lebo vzdy vyjde nieco lepsie a vzdy starsie zlacni nie je to len s fotakmi ale s celou elektronikou takze kupuj a fot a posielaj krasne fotky.
zníženie cien
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa