flashPP, milacik moj :)
aj ty si jeden z tych, co si nevie polozit otazku: ´ako zalozit prispevok, aby som nevyzeral ako idiot´? tu by mal byt na to normalne kurz, alebo co.
keby si to napisal takto: ´Canon - obejktiv na fotenie aktov v studiu´, tak by to bola radost ti odpovedat...
jasna odpoved nie je. poznam profikov, ktori pouzivaju 24-70, alebo macro, alebo pevne objektivy 50mm, pripadne 85mm...
Vieš vsadil som na zvedavosť slovenského národa, a tak chtiac či nechtiac sa na to mrkne väčšina ľudí, a tu potom začne platiť, viac hláv viac poradí. Inak ďik za radu. :-)
aha, tak by bolo idealne, keby sme my, ti, ktori tu chceme zachovat nejaku uroven tohto fora na teba z vysoka ...
bud sa naucis istym sposobom spravat, alebo sa nic nedozvies...
On to urobil asi z lasky k tebe ;-) Vie,ze si vyhlasil hon na carodejnice, tak chcel priliat trochu oleja do ohna. Lebo inak si neviem predstavit. Ja uz len cakam,kedy niekto zalozi temu len s otaznikom alebo prazdnu...
Vieš vsadil som na zvedavosť slovenského národa, a tak chtiac či nechtiac sa na to mrkne väčšina ľudí, a tu potom začne platiť, viac hláv viac poradí. Inak ďik za radu. :-)
chtiac-nechitac tu budes mat viac prispevkov o tom, ze sa mas naucit zakladat temy, ako tych odpovedi, na ktore tak velmi cakas.
achberger ide na to tvrdo, ale v jednom ma pravdu. Posledne dni su tu skutocne excelentne nazvy tem. Ocakavam kedy pride nazov: Ehmmmmmmm...., a ktori zveadvi slovaci budu nan reagovat.
neblazni, sak to suvisi s tvojim objektivom. Ked sa nemylim tak ti poradili s pevnym ohniskom 50mm a dalsia vec: 1,8 stoji 3200sk a 1,4-10200sk. Uz chapes?
Nakoniec mu bude stacit ´univerzalny´ Tamron 17-50 f/2.8 ;-)
Ale pevna 50 f/1.8 je tiez dobra vecicka na zaostrenie ´urciteho´ detailu a zvysok nechat rozmazany....
Objektív
aj ty si jeden z tych, co si nevie polozit otazku: ´ako zalozit prispevok, aby som nevyzeral ako idiot´? tu by mal byt na to normalne kurz, alebo co.
keby si to napisal takto: ´Canon - obejktiv na fotenie aktov v studiu´, tak by to bola radost ti odpovedat...
jasna odpoved nie je. poznam profikov, ktori pouzivaju 24-70, alebo macro, alebo pevne objektivy 50mm, pripadne 85mm...
bud sa naucis istym sposobom spravat, alebo sa nic nedozvies...
Ale pevna 50 f/1.8 je tiez dobra vecicka na zaostrenie ´urciteho´ detailu a zvysok nechat rozmazany....
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa