jedna sa o zrkadlovku to snad kazdy vie myslite si je to dost dobra masinka na poriadne zabery ??studujem na šuv a potreboval by som zohnat nieaku zrkadlovku a naskytla sa mi jedna tato za dost dobru cenu myslite ze urobim dobre ak si ju kupim???neobanujem ??su pri nej este aj dva objektivy s uv clonami dakujem za radu vopred!!
No za podobnu sumu sa da zohnat Nikon D70 s AF-S 18-70, a to je o triedu lepsie fotenie. Novy Nikon D40 aj s objektivom stoji do 13 000,- (novy, zaruka 2 roky, kompletne prislusenstvo, navod).
No za podobnu sumu sa da zohnat Nikon D70 s AF-S 18-70, a to je o triedu lepsie fotenie. Novy Nikon D40 aj s objektivom stoji do 13 000,- (novy, zaruka 2 roky, kompletne prislusenstvo, navod).
myslite ze nikon d40 je lepsi ako sony??myslim ze to je taka pre zaciatocnikov ja newiem nevravim ze niesom zaciatocnik ale urcite uz nico o fotografi a foteni viem!! mal som nikon d70 na ruke za 20 aj s vybavou ale daleko nebolo mozne
Nikon nafoti rovnako ako A100, ale ma kvalitnejsi a rychlejsi objektiv. Zakladak Sony ma silnu vinetaciu. A100 je zaciatocnicky model, ak chces nieco lepsie, je tvoj rozpocet maly. Setovy objektiv 18-70 dodavany k D70 a D70s je omnoho kvalitnejsi od beznych setakov, tomu zodpoveda aj kvalita fotografii. Aj telo D70 je pristroj strednej triedy, urceny pre pokrocilych uzivatelov (lepsia ergonomia).
Inac A200 sa predava v cene do 13 000,- aj so zakladakom.
rada o fotoaparate sony alfa 100
!!!je to dobry stroj???mas s nim nieake skusenosti???
Inac A200 sa predava v cene do 13 000,- aj so zakladakom.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa