Chcel by som si kúpiť nejakú brašňu na fotoaparát Canon 450D,mám k nemu objektív Canon 18-55IS do budúcnosti by som si chcel kúpiť Canon 100/2.8 makroalebo nejaký teleobjektív.
Akú brašňu s mám kúpiť?Raršej väčšiu?Nebude mi to tam všetko potom hrkať?Máte nejaké skúsenosti s nejakými?
Dik.
Lowepro Fastpack 100 - zrkadlovka s jednym nasadenym objektivom (Nikkor 18-200 alebo Tamron 17-50) plus blesk (SB-600) v spodnom departmente. V hornom bud osobne veci a jedno pivo (0,5L Bazant nealko;)) alebo Nikkor 12-24. Super do mesta a na len tak ´walkaround´, lahku turu - staci zlozit jeden popruh z pleca a bocny otvor (s fotakom) je hned po ruke.
Lowepro Fastpack 250 - zrkadlovka s jednym nasadenym objektivom (Nikkor 18-200 alebo Tamron 17-50) plus Nikkor 70-200 VR (uplne dole, aby sa dal vybrat onehand), plus 12-24, plus blesk, plus notebook a vsetko v rozmere vhodnom do lietadla. V hornom departmente dost miesta na osobne veci. Co mi vadi je trosku menej pohodlna manipulacia pri vymene objektivov. Asi by som na ´foto-akcie´ (a to nic take nefotim) radsej volil (a zvolim) brasnu na plece, hlavne koli rychlejsej manipulacii s prislusenstvom.
takze s hentym ides na fotoakciu myslim tu super fotobrasnu ALLIB najprv vitiahnes pistol zoberes neakemu ujovy s fotakom neaky super wide angle lens potom ides zoberes neaku 500mm lens :) :D to je dobry napad :D, ja mam case logic http://www.darian.sk/index.php/fotobatohy-puzdra/na-zrkadlovky/batoh-na-zrkadlovku-a-objektivy-nylon.html
celkom pohode to je mam tam 10-22 17-85 50 mm blesk nabijacku kable 40d 400d odrazku stativ ked tam dam notebook a este 200 tak to dost vazi takze nosim co potrebujem a ked idem len tak niekam privodu zoberem puzdro na telo s objektivom .
Ta BILLA Photo Ultimate je spickova, je vyrobena so 100% nepremokaveho materialu a naviac recyklovatelna, to potesi najma ekologov. Musis len davat pozor aby si v nej doma miesto techniky nenasiel nejake potraviny.
a este na ake pouzitie chces tu brasnu... s trekovou brasnou alebo batohom asi tazko pojdes fotit svadbu, resp. naopak. Ja ti len poradim, rovno vyberaj velkost brasny vacsiu ake su tvoje momentalne poziadavky... ono sa ti to veeeelmi rychlo zaplni... kartami, clonami, filtrami, nezabudni obcas na doklady a pod...
Akú brašňu?
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-skola/starostlivost-o-fotovybavu/ako-si-vybrat-batoh/
Lowepro Fastpack 250 - zrkadlovka s jednym nasadenym objektivom (Nikkor 18-200 alebo Tamron 17-50) plus Nikkor 70-200 VR (uplne dole, aby sa dal vybrat onehand), plus 12-24, plus blesk, plus notebook a vsetko v rozmere vhodnom do lietadla. V hornom departmente dost miesta na osobne veci. Co mi vadi je trosku menej pohodlna manipulacia pri vymene objektivov. Asi by som na ´foto-akcie´ (a to nic take nefotim) radsej volil (a zvolim) brasnu na plece, hlavne koli rychlejsej manipulacii s prislusenstvom.
tak do 1000SK ak by sa dalo.
celkom pohode to je mam tam 10-22 17-85 50 mm blesk nabijacku kable 40d 400d odrazku stativ ked tam dam notebook a este 200 tak to dost vazi takze nosim co potrebujem a ked idem len tak niekam privodu zoberem puzdro na telo s objektivom .
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa