Mozno ma Achberger ukamenuje (nie za nazov ale za temu ;-))), ale ja to rozdycham.
Viete mi niekto poradit KAMENNY shop v BA kde kupim ZAJTRA sietovu redukciu EU-UK. Nie som mongol ani "prostacik" (grecky idiot) a sam by som ju zohnal aj na mieste, ale vysielam na dlhsiu dobu synatorov (10 a 12), ktori budu mat dost problemov sami so sebou a nie riesit kde si nabit baterku do fotaku (aby sme udrzali fotoliniu) a mobilu (aby sme boli v kontakte). Vopred DAKUJEM
JJ takto som uz ´kupoval´ redukcie na letisku v USA aj v Australii - vzdy to bol ´no problem´ len ten spravny shop zjavne dobre utajili. Chalani letia zo Widne a nechcem riskovat last-minute nakup
da sa to kupit aj pripadne v uk na letisku ako vystupia, resp v nejakom obchode v uk sa to da kupit (nie je problem),,, ale najskor asi vo wiedni by bolo najlepsie,,, ak tam idu k nejakym slovakom, tak oni im to iste pozicaju,,
praveze nejdu k slovakom. idu do cudzieho sveta sa ucit jazyckovat (a nieco popri tom aj nafotit). v uk na letisku som tiez este nepochodil (asi som toten prostacik) a vzdy si redukciu poziciavam na hoteli
Elektro kde? Aj ja som si kupil auto v autopredajni. Hadaj v ktorej ;-)
Musim este chalanom vybavit zopar veci a chcem ist na istotu a nie pobiehat od elektra do Elektry (nemam navyse na zajtra s Volodom dohodnute rande)
Sietova redukcia EU-UK
klasicka eu na uk,,,
;-)
Musim este chalanom vybavit zopar veci a chcem ist na istotu a nie pobiehat od elektra do Elektry (nemam navyse na zajtra s Volodom dohodnute rande)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa