Fórum » O TECHNIKE

pozicanie objektivu

srni
2011-04-20 09:34:14+02
Dobry den zdravim, potreboval by som poziciat Canon 24-70 f/2.8 kludne aj len na 3-4 hodky, jedno poobedie pretoze si ho chcem kupit a neni nikde moznost si ho pozicat a na plno vyskusat a ked aj je tak len v priestoroch obchodu a to je na nic, viem ze vsetky tieto pozicovne chcu zalohu v plnej sume co nemam momentalne, ak by tu niekto bol taky co by bol ochotny poziciat z BA tak by sme sa nejako mozno dohodli ci uz za nejaky poplatok alebo ako zalohu na vymenu inu fototechniku alebo podobne..ak by sa niekto taky nasiel vopred velmi pekne dakujem

dedo Milan
2011-04-20 09:48:19+02
Martin, asi Ti veľmi nepomôžem, ale techniku zapožičiavalo "Faxcopy". Neviem však, koľko brali zálohu, ak si nebol u nich skús tam zavolať.

bear
- moderator
2011-04-20 10:07:16+02
Ako si ho chces kupit, ked nemas na zalohu v plnej cene. Zapozicky robi aqt, faxcopy a megafoto. V pripade 24-70/2.8L odporucam testovat ten kus, ktory chces kupit. Stava sa, ze niektore kusy su menej podarene a nemaju taku ostrost.

tomatito
ocenenie redakciou 2011-04-20 10:23:27+02
rozmyslam ci by si ty pozical L kove sklo niekomu neznamemu z ephoto no ja asi nie prepac..rad poziciam ked idem von s niekym fotit a on si popri nasom foteni skusa nejake moje sklo..ale inak nie..a aj to musi byt opatrny jak drak..

seifi
2011-04-20 10:36:56+02
otázka je, či máš aj odvahu si také sklo od niekoho (aj známeho) požičať; požičiava aj AQT zo Zvolena, prevádzku má aj v BA;

srni
2011-04-20 14:47:32+02
príspevok od: bear
Ako si ho chces kupit, ked nemas na zalohu v plnej cene. Zapozicky robi aqt, faxcopy a megafoto. V pripade 24-70/2.8L odporucam testovat ten kus, ktory chces kupit. Stava sa, ze niektore kusy su menej podarene a nemaju taku ostrost.
no to je dobra otazka, vedel som ze to niekto napise, chcem si kupit jazdenu a setrim este na nu ale rad by som si ju naplno vyskusal najprv

srni
2011-04-20 14:49:32+02
príspevok od: seifi
otázka je, či máš aj odvahu si také sklo od niekoho (aj známeho) požičať; požičiava aj AQT zo Zvolena, prevádzku má aj v BA;
no akoze odvahu by som mal, ale viem ze je to take poziciavat nieco cudziemu cloveku, videl som totizto jednu temu tu nafore a niekto tam aj pisal ze by bol ochotny poziciat tak skusam zatial ani na jednom workshope co robil canon tento objektiv ani nemali tak skusam vsetko mozne

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()