Ahojte vsedci, prisla som si k vam pre radu. Chcem si kupit na canon 350 macro objektiv.
Ja rozmyslam nad Tamron AF SP 90mm F/2.8 Di pre Canon Macro 1:1. Co vy na to ake mate
skusenosti s macrom prosiiiiiim!!
ahoj, za toto ta asi niekto vyhresi:)... po precitani for na tomto portali si myslim, ze asi vacsina by ti doporucovala original od canonu 100/2.8 macro usm...ale urcite by si bola spokojna aj s tym tamronom...aspon dufam, lebo aj ja sa on zaujimam:)
Cenovy rozdiel oroti Canonu 100/2.8 je velmi maly a canon ma vyhodu v rychlom, tichom a internom zaostrovani (objektiv nemeni svoju dlzku a ziadna vonkajsia cast sa nepohybuje)
Tamron som pouzival na Nikone a bol som velmi spokojny. Pre Canon je najlepsi original 100/2,8,ak neratam specialnu 65-ku, pretoze je lepsi po mechanickej aj opticke stranke, ma rychlesjsie a tichsie zaostrovanie a pri zaostrovani nemeni svoju velkost. Tamron bol zaujimavy pomerom vykon/cena, ale len dotial, kym Canon nesiel s cenou dole. Teraz sa skutocne kupa Tamronu neoplati, iba ak nejaky pouzity.
Aký makro objektív
skus si precitat, co tu uz o macre bolo popisane a rozhodni sa. ak mozes zohnat tamron za par korun, kup ho. ak nie, tak radsej canon.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa