Ahojte pred necelymi dvoma tyzdnami som kupil e520 mal som ju na dovolenke a s fotkami som spokojny ale kedze v kategorii zrkadloviek som zaciatocnik tak som si skusal(po dovolenke) nejake nastavenia doma a pocas skusobnych zaberov so zivym nahladom sa to stalo polovica displaya zacala blbnut svietit do modra a sumelo to ako ked mate zle naladeny tv no a co je horsie ked som urobil zaber tak sa to prejavilo aj na fotke hlavne s bleskom prosim poradte ci sa s tym niekto stretol urcite pojdem do servisu som z toho velmi sklamany prikladam foto:o(
No tam mas viacero moznosti, skus najprv resetnut masinu-na factory setting-zakladne nastavenie z vyroby, mas na to v menu polozku.Ked to neprestane tak to nebolo tvojim nastavovanim.
Mne to skor pripada podla tej fotky, ako keby ti blesk pokryval iba cast zaberu, to co je nasvietene bleskom je modre a zvysok je svetlo z ineho zdroja-ziarovky. Skus ten reset a uvidis. Posledna moznost je servis, ved je v zaruke.
Poskodena zrkadlovka???
Mne to skor pripada podla tej fotky, ako keby ti blesk pokryval iba cast zaberu, to co je nasvietene bleskom je modre a zvysok je svetlo z ineho zdroja-ziarovky. Skus ten reset a uvidis. Posledna moznost je servis, ved je v zaruke.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa