Prosim o radu znaleho cloveka. Neviem sa rozhodnut medzi Sony DSC-H7 a DSC-H50. Mojimi prioritami su: rychlost, kvalita snimok v plne automatickom rezime, vydrz baterky.
Dakujem.
Nazdar ja mám H50-ku a som s ňou spokojný... Má parádny 15 násobný zoom s ktorým sa dajú robiť veľmi pekné fotky. Je to veľmi dobrý stroj a má kopu vymožeností (naklapatelný 3 palcový LCD, bezdrótové dialkové ovládanie, Smile shutter, detekcia tváre, rozpoznávanie scény a množstvo iného...)
Nazdar ja mám H50-ku a som s ňou spokojný... Má parádny 15 násobný zoom s ktorým sa dajú robiť veľmi pekné fotky. Je to veľmi dobrý stroj a má kopu vymožeností (naklapatelný 3 palcový LCD, bezdrótové dialkové ovládanie, Smile shutter, detekcia tváre, rozpoznávanie scény a množstvo iného...)
vdaka morak za nazor. Parametre a vlastnosti som si popozeral na nete. Ide mi skor o prakticke skusenosti typu: ci je kvalita fotiek v aut rezime dobra za vsetkych svetelnych podmienok - tj ci to automaticke nastavovanie parametrov pracuje takmer vzdy dobre ; za ako dlho spravis prvu fotku z vypnuteho stavu aparatu ; ako a ako dlho to ostri ; kolko asi fotiek spravis na jedno nabitie ; kolko asi trva uplne nabit vybitu baterku ; dalej ci to natacanie LCD vyzera byt do buducna mechanicky spolahlive a pod. Vopred vdaka.
cau mrco. nemysli si ze je mojim umyslom mrhat vasim casom. recenzii som precital dost - vratane nejakych zahranicnych. Kym v jednej ho takmer nekriticky vychvaluju, v inej mu vytykaju dost negativnych vlastnosti. Pripadne v jednej ho hodnotia ze je velmi rychli, kym v inej mu co sa rychlosti tyka daju len priemerne hodnotenie, atd.
Nie som ziadny profesional, ale chcem za dobru cenu dobry ultrazoom - pre mna dobry znamena ze ma v automate robit pri 90% moznych svetelnych podmienkach pekne fotky, ma ich robit rychlo, ma startovat rychlo a aj bateria by mohla byt co sa vydrze tyka solidna.
A este jedna vec. Zda sa mi, ze recenzie na H7 boli co sa pozitivneho nazoru tyka jednotnejsie. Preto moja dilema.
Nazdar,keď chceš fotky tak daj email...
Fotka sa dá urobiť z vypnutého stavu za cca 2 sekundy,ostrenie je rýchle (podla mňa) a kvalita je tiež dobrá, ale záleží to aj od nastavení... Na jedno nabitie sa dá urobiť cca 300 fotiek so zapnutým LCD a cez hľadačik asi 330.
caues, fotky mozes poslat na andrej.molnar@lycos.com - zoberie prilohy az do 50MB - dakujem. Vcera som to nevydrzal a objednal som si ho z pixmanie, dufam ze som neprohloupil. (myslim ze cena 8929SK za taky aparat je super).
Prečo nie ??
Každý má iné priority... (veľký displej, možnosť prezentacie s hudbou, kvalitný objektív s kvalitným stabilizátorom Super SteadyShot, ďialkové ovládanie za ktoré iný platia...
Sony DSC-H7 vs DSC-H50
Dakujem.
http://www.fotoaparat.cz/article/10675/1
http://digiarena.zive.cz/default.aspx?server=1&article=4463
http://pocitace.sme.sk/c/3396197/Sony-Cyber-shot-H7-dotknite-sa-dialav--redir.html
Nie som ziadny profesional, ale chcem za dobru cenu dobry ultrazoom - pre mna dobry znamena ze ma v automate robit pri 90% moznych svetelnych podmienkach pekne fotky, ma ich robit rychlo, ma startovat rychlo a aj bateria by mohla byt co sa vydrze tyka solidna.
A este jedna vec. Zda sa mi, ze recenzie na H7 boli co sa pozitivneho nazoru tyka jednotnejsie. Preto moja dilema.
Fotka sa dá urobiť z vypnutého stavu za cca 2 sekundy,ostrenie je rýchle (podla mňa) a kvalita je tiež dobrá, ale záleží to aj od nastavení... Na jedno nabitie sa dá urobiť cca 300 fotiek so zapnutým LCD a cez hľadačik asi 330.
Každý má iné priority... (veľký displej, možnosť prezentacie s hudbou, kvalitný objektív s kvalitným stabilizátorom Super SteadyShot, ďialkové ovládanie za ktoré iný platia...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa