Caute chcel by som vas poprosit ci by ste sa nepodali o neake finticky aokolo fotenia ako si svoj pomocne vyrobit neake uzitocne pomocky ci uz pri macro foteni s internim bleskom namiesto macro blesku nieco zaujimave pripadne hoci ake veci ktore by sa mohli zijst
dik
Ahoj o tvojich kúskoch typu ´Urob si sám´ viem, vcelku sa mi to páči. Ja by som ale navrhoval vytvoriť samostatný link Urob si sám, mám na stole rozrobených aj ja pár vecí, ktoré by určite ušetrili pár korún v našich peňaženkách.
flashPP : ked nebude v plane sekcia urob si sam mozes to skusit hodit do fora a ked takych napadou sa ukaze viac mozno aj casom nieco take vznikne zbytocne asi robit sekciu ked zatial by bola prazdna aj ked jeden napad som tu uz registroval
no, pozri, ak chces, zaloz tuto sekciu. Mam par napadov, ako a co by sa dalo. Aj praktickych rad. A priatelka par softboxov na externy blesk sila,plus dodala material. Tak ak chces, mozme sa o tom podelit so skusenostami.
Jasné ja nemám problém, to čo budem vedieť a ako tak to pomôže ďalším bude tu, a očakávam samozrejme aj tvoje pripomienky k mojím ( aplikáciam ) alebo ako to nazvať.
toto je veľmi dobrý nápad, a vôbec nie ťažko realizovateľný :)
ešte pozhánať nejaké staré ale funkčné blesky a štúdio sa može stavať... len tá miestnosť...
Finty / finticky
je to v angličtine ale kopec zaujímavosti sa tam dá nájsť.
toto je veľmi dobrý nápad, a vôbec nie ťažko realizovateľný :)
ešte pozhánať nejaké staré ale funkčné blesky a štúdio sa može stavať... len tá miestnosť...
http://www.diyphotography.net/spiderlight-in-action
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa