Ja som lenivy baterie nabijat, preto pouzivam alkalicke Sanya alebo IKEA. Vydrzia mi okolo 600 - 800 zaberov. Viem, ze by som nabijacie malvybite, zrovna ked ich potrebujem.
No nepoznam konkretne tieto Eneloop ale vo vseobecnosti tie co maju nizke samovybijanie maju aj mensi max prud cize nabijanie blesku bude pomalsie! Naco dlhu skladovatelnost? Blesk nie je budik aby drzali rok ;-)A aj tak nikdy nebudes vediet v akom su stave nabitia po dlhsom skladovani. Vyberal by som skor co naj max prud a rychlo nabijacie. Bud tie 15 minutove alebo 2 hodinove. (pozor pri kupe dalsich clankov ci su urcene na rychle nabijanie!) Standardne sa nabijaju 8-16 hod. podla kapacity. Idealne su dve sady alebo v brasni stale nosit aspon sadu normalnych AA. Baterky stale dochadzaju v najnevhodnejsi cas! Tot moja rada :-)
Jednoznacne nabijatelne, a cca 2500-ky, tento blesk rychlo straca dych hlavne vo vacsich priestoroch a ked potrebujes za sebou rychlo cvakat-mam vyskusane. Samozrejme aspon dve sady musis mat jedna v masine a jedna v zalohe, co sa tyka znacky tak ja konkretne uzivam Sanyo, tvrdy a spolahlivy zdroj energie. Mam ale vyskusane aj ine znacky dostupne na trhu. Ja by som hlavne nesetril na nabijacke, NiMH clanky chcu svoje a podla kvality nabijania aj sluzia rozne. A v brasni nosim i alkalicke baterky, ako zalohu , ale zijem podla zasady ´Zachranme svet´ tak som ich odporcom, iba v aplikaciach kde sa musia uzit ich uzivam.
Myslim ze mozes pouzit akekolvek alklalicke baterky a co sa tyka nabijacie tak urcite co najvacsiu kapacitu. Este myslim ze by si mal pouzit aj jednu pridavnu baterku, koli napatiu, kedze nabijacie maju len 1.2 volta ale neviem ci aj SB600 to dokaze...Priznam sa ze namam skusenosti s tym konkretnym bleskom takze sa mozem aj mylit.:))) Inak prosim admina o zmenenie nazvu temy koli vacsiemu prehladu ak by bolo mozne.
Prosim o radu.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa