Fórum » O TECHNIKE

Nákup na ebay

ivesel
2008-08-26 10:05:55+02
Ahoj, chcem poprosiť všetkých čo nakupovali na ebay. Pozrel som si stránku a zistil som tam veci( mám Sony A300 )čo ma zaujali a ktoré sa u nás vôbec nedajú zohnať. Zaujíma ma všetko. Sú to veci z druhej ruky? Je to bezpečný nákup? Všimol som si,že sú ceny licitované?! Aký je postup pri platení. Proste všetko okolo toho. Prosím, aby som nezaťažoval fórum, píšte mi na môj email. Ďakujem všetkým.

2008-08-26 10:19:06+02
Imrich, nemyslis vazne :D :D :D

Co tak nebyt lenivy a zistit si to sam. Minimalne ci je to z nove/pouzivane, bezpecnost a postup pri nakupe (okamzita kupa/aukcia) sa da vycitat priamo z konkretnej ponuky.

Mam pocit, ze ludia sa naucili dostavat priliz vela a tak zleniveli do stadia, kde cakaju, ze im vsetko naserviruje kazdy a este na email :D :D :D :D :D

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2008-08-26 10:23:38+02
http://www.diskuzniforum.com/forum/forumdisplay.php?s=11e3fb8c64ebe4cc3b9812b4492966ea&f=8

rick01
2008-08-26 11:16:12+02
http://anp.zive.sk/?q=node/1200

http://www.zive.sk/Titulna-strana/eBay-a-Paypal-Sprievodca-nakupom-na-internete/Nakupovanie-v-praxi-tipy-a-triky/sc-21-sr-1-a-274130-ch-182718/default.aspx

30 sekúnd googlovania ...

ivesel
2008-08-26 16:04:13+02
afkaa.i, ty asi pochadzas z rodu Vasilice Premudrej. Neuverejnil si este nic, schovávaš ako anonym a to i za bodkou je asi i....t, že?
Nepochopil si, že som chcel niekoho kto tam už nakupoval.Len toľko. Prajem veľa úspechov

ivesel
2008-08-26 16:09:24+02
Vďaka za link rick01, konečne niekto kto sa nevyťahuje

2008-08-26 16:58:07+02
dalsi prispevok poukazujuci na tvoju uroven :)

ludom, ktori su ako ty lenivi nepomozem uz z principu.

rick01
2008-08-26 17:01:38+02
No hádam sa tu nebudete teraz doťahovať... Je pravda, že o nákupe na ebay tu už bolo písané, resp. sa dá vygoogliť za pár sekúnd a ivesel si to mohol nájsť, ale myslím, afkaa.i, že odpoveď mohla byť predsa len o niečo miernejšia...

triplexko
2008-08-28 16:43:55+02
afkaa.i - myslim si, že toto je forum a ked sa ti nechce odpisovat a vadia ti prispevky tak otialto odpal inde. Ludia sa pytaju lebo nevedia, za to ty si asi padol mudry z neba, ale asi na hlavu tak iny sa ucia. Nechápem prečo sem vôbec chodis.

2008-08-28 17:02:28+02
príspevok od: triplexko
afkaa.i - myslim si, že toto je forum a ked sa ti nechce odpisovat a vadia ti prispevky tak otialto odpal inde. Ludia sa pytaju lebo nevedia, za to ty si asi padol mudry z neba, ale asi na hlavu tak iny sa ucia. Nechápem prečo sem vôbec chodis.
dalsi na ´urovni´ :D

majklname
2008-08-28 20:15:13+02
afka nic proti ale je lepsie ked ti niekto nieco vysvetli a mozes sa ho priamo opytat ako len citat chujoviny na fore.... ja som mu napisal co potreboval a je spokojny, tak nabuduce trosku miernejsie si myslim.... tiez som nevedel ako sa nakupuje cez ebay a nasli sa ludia ktori mi ochotne poradili aj napriek tomu ze na nete je o ebay toho hruza

majklname
2008-08-28 20:21:08+02
apropo ked nechces neodpisuj ako odpisat volovinu, fotky nic , asi ani fotak , cize aj rady asi nic :))) a po dalsie nechcem nikoho urazat ani vraviet na vek ale keby si toto povedal mojmu otovi tak ti asi jednu je.... nie kazdy sa vyzna v internete a o moznosti nakupovania... teraz nechcem narazata na ivesel je to tiez starsi pan a nie kazdy pochopi co je na fore :)) ivesel dufam ze si sa neurazil

2008-08-29 13:06:36+02
majklname:
ja nikoho neplanujem urazat. precitaj si prvy prispevok v tejto diskusii.
ivesel nemal zaujem nic hladat sam. proste prisiel, napisal, ze on chce vediet toto a toto a este to chcel na email. keby napisal, ze uz nieco hladal a nenasiel informacie, rad by som pomohol. ale on sa ani nesnazil a chcel mat vsetko naservirovane na tanieri. pritom ma v profile, ze je dochodca = ma viac casu ako standardny pracujuci clovek a kedze trafil sem, google trafi tiez.

nemam rad dnesny sposob zivota. ludia sa ucia zakrpatievat. namiesto toho, aby trosku zapojili zavity sedej kory mozgovej, chcu bez namahy vsetko. vidim to napr. na kolegoch, ktorym maju povacsinou x procesov, ktore ked bez rozmyslenia pouziju, tak maju perfektnu statistiku.

ako napisal rick01 - stacilo 30 sekund googlovania a uz mal, co potreboval. moznosti su, len ludia su lenivy ich vyuzivat.

nepotrebujem si nic dokazovat. nepotrebujem vypisat v profile kazdy detail mojej vybavy. cim drahsi fotak, tym vacsi profik? :D vcera som napr. bol s clovekom, ktory vystavoval svoje fotografie po celom svete a pritom foti Canonom 350D. za 6 rokov s nim vraj nafotil mozno aj milion zaberov. a moje fotky? ak chces, napis mi a poslem ti odkaz na moj web.

ucta je dolezita. uctu si vsak treba zasluzit.

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()