Ahojte, mate skusenosti s odraznymi doskami? Ja si chcem jednu kupit, ale vobec neviem aky priemer si mam vybrat. Z hladiska prenosnosti by som chcel samozrejme co najmensi, ale aby potom nebol problem nasvietit dvoch ludi sojacich pri sebe. Aky priemer odporucate? 80cm? alebo 110cm? alebo viac, menej? dik
Ja odporucam skor vacsi priemer, ja mam 110cm a niekedy by sa hodila aj vacsia. Takze urcite 80cm nie. Mimochodom na ebay sa daju 110cm odrazky 5in1 kupit za velmi slusne peniaze, okolo 500sk, mozno aj menej. U nas na slovensku by si za 110cm vyhodil dobre dve tisicky.
Pokial to chces iba pre seba ako hoby tak ti staci karton polepeny alobalom.. usetris velke peniaze a nemas stym ziadne problemy, po foteni hodis do kosa.. :)
Pokial stym chces vystupovat pre zakaznikmi ktory ti platia za fotenie tak to uz sa dba celkom na image (osobne by mi to bolo jedno ci budem mat pre zakaznikom karton alebo odrazku za 2tisic pokial ten vysledok bude taky isty..:)) a kupa sa ti urcite vrati..
http://cgi.ebay.de/Walimex-5in1-Reflektorenset-150cm-gold-silber-weiss-soft_W0QQitemZ380058793982QQihZ025QQcategoryZ19593QQtcZphotoQQcmdZViewItem
80euro s dovozom za 150cm priemer na 2 osoby by malo stacit.
este toto by bolo zaujimave:
http://cgi.ebay.de/Walimex-Trireflektor-L-inkl-Stativ-und-Halter-NEU_W0QQitemZ380058886691QQihZ025QQcategoryZ19593QQtcZphotoQQcmdZViewItem
2x 100cm + 1x 50 a to cele na stative ;)
inak k tomu kartonu. 107cm odrazku zmestim do obalu s priemerom asi 35cm a nic sa nenici. som zvedavy, ako by to bolo s tym kartonom, ktory by bol o chvilu na vyhodenie a okrem tieto odrazky maju nie len striebornu, ale aj zlatu, bielu a ciernu odraznu plochu (pomocou obojstranneho navleku).
ja rozmyslam nad tymto http://cgi.ebay.co.uk/5in1-Reflector-Light-Disc-Reflecting-Panel-110cm-43-UK_W0QQitemZ380059171377QQcmdZViewItem?hash=item380059171377&_trkparms=72%3A12|39%3A1|66%3A2|65%3A12|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14
len som nevedel ci 80cm, alebo 110cm, lebo na prenos je najlepsie co najmensie, ale nikdy som s tym nefotil (len som o tom cital a videl kratky dokument) ale nikde nebolo pisane alebo hovorene o priemere. Tak dik, zoberiem ten 110cm, 150 by bol uz asi moc velky.
eiger33:
ak chces a mas v pondelok cas, mozeme sa dohodnut, donesiem 107cm a odskusas ;)
som v podstate z BA
ja asi pojdem do toho 3ramenneho riesenia v septembri. este sa poradim s par ludmi, ci sa to oplati, alebo nie...
Odrazna doska
Pokial to chces iba pre seba ako hoby tak ti staci karton polepeny alobalom.. usetris velke peniaze a nemas stym ziadne problemy, po foteni hodis do kosa.. :)
Pokial stym chces vystupovat pre zakaznikmi ktory ti platia za fotenie tak to uz sa dba celkom na image (osobne by mi to bolo jedno ci budem mat pre zakaznikom karton alebo odrazku za 2tisic pokial ten vysledok bude taky isty..:)) a kupa sa ti urcite vrati..
80euro s dovozom za 150cm priemer na 2 osoby by malo stacit.
este toto by bolo zaujimave:
http://cgi.ebay.de/Walimex-Trireflektor-L-inkl-Stativ-und-Halter-NEU_W0QQitemZ380058886691QQihZ025QQcategoryZ19593QQtcZphotoQQcmdZViewItem
2x 100cm + 1x 50 a to cele na stative ;)
inak k tomu kartonu. 107cm odrazku zmestim do obalu s priemerom asi 35cm a nic sa nenici. som zvedavy, ako by to bolo s tym kartonom, ktory by bol o chvilu na vyhodenie a okrem tieto odrazky maju nie len striebornu, ale aj zlatu, bielu a ciernu odraznu plochu (pomocou obojstranneho navleku).
len som nevedel ci 80cm, alebo 110cm, lebo na prenos je najlepsie co najmensie, ale nikdy som s tym nefotil (len som o tom cital a videl kratky dokument) ale nikde nebolo pisane alebo hovorene o priemere. Tak dik, zoberiem ten 110cm, 150 by bol uz asi moc velky.
ak chces a mas v pondelok cas, mozeme sa dohodnut, donesiem 107cm a odskusas ;)
som v podstate z BA
ja asi pojdem do toho 3ramenneho riesenia v septembri. este sa poradim s par ludmi, ci sa to oplati, alebo nie...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa