... iný názov ma nenapadol, tak sa prosím nehnevajte...
Pre tých, ktorí do toho vidia, dávam malú hádanku.. kto prvý uhádne, získava odo mňa veľké plus...
ale do toho treba zapojiť aj admina, nech zmenia pravidlá pri hodnotení. To sa už navrhovalo, vraj majú byť určité zmeny v septembri, a ten september je už tu, tak asi treba len čakať. najlepším riešením by bola možnosť pri pridávani fotky anonymný užívateľ na napr.5 dni, aby hodnotiaci nevedel kto je autor. Tak by sa odstránili presne tieto anti/sympatické hodnotenia.
treba cakat, urcite ked sa robia nejake zmeny tak to chvilku trva. vsimol osm si anketu, ci urobit hodnotenie anonymne ci nie. zatial jasne vitazi ANO. takze urcite redakcia ma zaujem veci prisposobit... takze ja si trpezlivo pockam:-)
inak ja som zastanca hodnotenia Paci/Nepaci, resp. +/- aj anonymne stylom:
das +/-, tak si to zapamata system, ale nenapise, kto hodnotil.
chces komentovat, tak tam da tvoje hodnotenie (+, alebo -) a tvoj komentar.
fotografia je umenie a umenie sa neda hodnotit na nejakej skale. je to velmi subjektivna zalezitost a preto +/- beriem ako ideal, ktory by vedel nastolit urcity smer, zamedzilo by sa oplacaniu a hadkam, lahko by sa kvantifikovali naj fotky a zaroven by to zabralo minimum uzivatelovho casu ;) :)
Ja som uz rozobral asi 10 objektívov medzi iným aj canon 70-200 f2.8 L uf to ale machrujem :) aj foto dokumentáciu dakde mam, inak v setaku je jedna dobra šošovka na makro :)
veď aj koli tomu som ho rozobral, či náhodou tie šošovky na niečo nepoužijem. By ma zaujímalo ako sa s tým dá fotiť makro :-) a ten 70-200 ešte funguje? :-)
hádanka...
das +/-, tak si to zapamata system, ale nenapise, kto hodnotil.
chces komentovat, tak tam da tvoje hodnotenie (+, alebo -) a tvoj komentar.
fotografia je umenie a umenie sa neda hodnotit na nejakej skale. je to velmi subjektivna zalezitost a preto +/- beriem ako ideal, ktory by vedel nastolit urcity smer, zamedzilo by sa oplacaniu a hadkam, lahko by sa kvantifikovali naj fotky a zaroven by to zabralo minimum uzivatelovho casu ;) :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa