Co si myslite o neoriginalnom bettery gripe?Ma tu s tym niekto skusenosti??
Mam Canon 450D rozmyslam o tomto battery gripe - http://www.oehling.cz/inshop/prislusenstvi-meike-gripy/meike-mk-450d-[id-240046].html Myslite si ze je to dobra volba?Je to velky rozdiel oproti originalu?
Lebo sak za cenu originalu moze clovek mat 2 neoriginaly tak neviem. Vyzera ze funkcie to ma rovnake a ak je to fakt iba v materialy myslim ze by to nemusel byt taky nedostatok.
Nevidim problem, preco by si nemohol uzivat neoriginal. Ja sice uzivam grip na nikon D70 a D80, nie na canon, ale v principe to jedno. Ja mam grip od Hahnelu na obidvoch, ten pre D70 sa mi zda trochu malo prepracovany, ale na D80 je uplne v pohode aj vypracovanie je fajn, dobre sa drzi a vyhoda je ze pri oboch v cene boli aj 1-2 accumulatory, takze cenovo to velmi dobre vychadza a nie je to smejd, vyrobok je irsky. Skus pozriet na stranky hahnelu, a ko stoja s gripmi pre canon.
ORIGINALNY GRIP
[+]
100% kompatibilita
[-]
vysoka cena
NEORIGINALNY GRIP
[+]
nizsia cena
vacsia vydrz
[-]
vacsinou maju neoriginalne gripy akumulator, ktory je napevno, tzn neda sa vyberat, musi sa dobijat.. po zniceni akumulatora cely grip asi len vyhodit
vela neoriginalnych gripov, co som nasiel na ebay ma tak isto ako canon 2 moznosti bateriek, staci len pohladat a da sa najst samozrejme su aj tie do sa daju len dobijat a potom vyhodit
Zaujimavy napad zabudovat IR do gripu, ked vyrobca normalne taku moznost odpalovania nezabudoval.
hej to sa mi na tom paci :) aj bulb funguje cez to dialkove aj zaostrovanie :) cize asi aj ked budem foti sekacku tak sekvencne pojde tiez to je dobre len neviem kde to kupit na svk
Neoriginalny battery grip...
[+]
100% kompatibilita
[-]
vysoka cena
NEORIGINALNY GRIP
[+]
nizsia cena
vacsia vydrz
[-]
vacsinou maju neoriginalne gripy akumulator, ktory je napevno, tzn neda sa vyberat, musi sa dobijat.. po zniceni akumulatora cely grip asi len vyhodit
nie vzdy to musi slapat na 100%
http://www.hahnel.ie/index.cfm?page=powergrips&id=30&pId=30
kde sa to da kupit neviete? paci sa mi to ze to ma aj dialkove
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie