Fórum » O TECHNIKE

menu vo fotaku

stancok
2008-09-08 17:07:11+02
chystam sa kupit fotak cez net,v ktorom nebude ceske ani SK menu.. viete mi poradit ci sa da potom dodatocne nainstalovat cestina al. slonencina? ak ano tak ako a kde to mam pozhanat??dakujem.

Condor
2008-09-08 17:15:23+02
Áno dá sa!
Nie nedá sa!
Výber si :-)
Aká otázka taká odpoveď ;-)
Skús napísať značku a presný model o ktorý sa jedna ak čakáš na presnejšiu odpoveď.

2008-09-08 17:33:03+02
Tak slovencina alebo cestina ti tam bude na dve veci.

stancok
2008-09-08 17:34:39+02
..jedna sa o model panasonic tz4(prip.tz5),do uvahy prichadzaju este prip. z modelov rady fx35/55/100 (este sa dotycny rozhoduje..)proste chce nejaky stihly kompakt ale najskor to bude asi ta tz4 ..alebo viete poradit nieco lepsie(ak je to lepsie od panasonicu-neviem pytam sa lebo napr. so sony kompaktami nemam skusenosti-nekupujem ho pre seba) napr.modely w150/w170 sa este jej pozdavaju ..zhruba v tej cene

stancok
2008-09-08 18:04:57+02
..ak sa mozem opytat,konkretnejsie na panasonic tz4 ako mozem prist k cz/sk instalacke do tohto modelu?

Condor
2008-09-08 23:51:45+02
príspevok od: stancok
..ak sa mozem opytat,konkretnejsie na panasonic tz4 ako mozem prist k cz/sk instalacke do tohto modelu?
Do kompaktov nie je moznost nahravat FW.
Dostupne jazyky v menu: English, German, French, Spanish, Italian, Japanese

Nic v zlom, ale na to to potrebujes SK/CZ menu? A skoro pri vsetkom su obrazky!!! (ikony)

White Balance: Auto / Daylight / Cloudy / Shade / Halogen / White Set / White Exposure: Program AE
Exposure Compensation: 1/3 EV Step, ± 2 EV
Backlight Compensation: Yes (at Intelligent AUTO mode)
Auto Bracketing (AE): +/- 1/3 EV ~ 1EV step, 3 frames
Light Metering: Intelligent Multiple / Center-weighted / Spot
Dedicated Button/Mode Switch: Macro
Mode Switch: Shooting, Playback
Shooting Mode (Mode Dial)/Rec: Normal Picture, Motion Picture, Intelligent AUTO, Clipboard
Scene Modes: Portrait, Soft Skin, Scenery, Sports, Night Portrait, Night Scenery, Self-Portrait, Food, Party, Candle Light, Fireworks, Starry Sky, Beach, Aerial Photo, Snow, High Sensitivity, Baby, Underwater, Sunset, Pet, Hi-Speed Burst
Advanced Scene Mode: No

stancok
2008-09-09 00:04:26+02
..no ja by som s tym osobne nemal sebemensi problem, lenze to nekupujem pre seba..dotycna osoba si zrejme na to potrpi.. neviem to pri kompaktoch u panasonicu vyrobca sk al. cz menu nedava?alebo to su taketo modely ponukane len na niektorych weboch??

stancok
2008-09-09 00:28:23+02
..hmm..no nasiel som na webe aj modely s ceskym menu,ale samozrejme cena o skoro 2 tis vyssia..a pri takom kompakte je to dost..na pixmanii ho maju za 6700 ,no tam su vsetky fotaky poukane bez sk/cz menu..

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()